2821
2789
عنوان

دایم الصلاه

133 بازدید | 14 پست

‍ "دائم الصلاة"

☆ هم ما نماز می گزاریم و هم خدا. در قرآن کریم برای هر دو نماز شواهدی هست. نماز گزاردن خدا، رحمت اوست به ما، و نماز گزاردن ما، تسلیم بودن ماست به او. آن که می خواهد دائم الصلاة باشد، باید توجه از غیر بِبُرد و از خلق قطع امید کند و در هر کاری که وارد می شود فقط خداوند را در نظر داشته باشد.  نماز رابطه ای دوسویه است؛ تسلیم، رحمت می آورد. این یعنی نماز خدا نیز برای تو خواهد بود.

❣❣❣❣❣❣

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا جوابمو نمیده😭😭

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

زیبا🌷

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷
با یقین بخوانش و تسلیم امرش باش فراتر از تصورت میده تجربه شخصی منه.

دعام کن خیلیییی نیاز دارم حال دلم خرابه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
با یقین بخوانش و تسلیم امرش باش فراتر از تصورت میده تجربه شخصی منه.

اونقدر بی جواب موندم یقین سخته برام

برام دعا میکنی عزیزم مشکلم حل شه

حتما عزیزم از خدا میخام بزودی زود تمامی مشکلاتت رفع بشه ولی خودتونم از خدا بخواه و از الان باور کن مشکلت حل میشه 

اونقدر بی جواب موندم یقین سخته برام

مانعت همینه بیا ی مدتی جور دیگه فکر کن و از همین الان اونقدر حالت را خوب کن که یقین داشته باشی خواسته ات اجابت شده باشه کم کم می بینی مشکلتم حل شده😊

مانعت همینه بیا ی مدتی جور دیگه فکر کن و از همین الان اونقدر حالت را خوب کن که یقین داشته باشی خواست ...

باشه اگه تونستم فقط دعام کنید توروخدا