2777
2789
عنوان

پریودیم خیلی سبک شده

3347 بازدید | 27 پست

سلام 

دوستان من سه دوره هست که پریودام خیلی سبک شده تعداد روزش مثل قبله فقط یه خونریزی خیلی سبک و خون تیره 🙈 حتا میشه گفت در حد لکه بینی 😩 

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم ؟

منم سنگینم میشه 😶😶🎈یعنی چی؟ یعنی خون کم میاد😒

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ قرص جلوگیری مصرف میکنی برا اونه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

منم بعضی وقتا اینطورمیشم نگران نباش چیزی نیست ولی بعدا تونریزیت زیادمیشه منکه اینطوربودم من الان هیتم خیلی سردم میشه همش احساس سرمادارم😷

خوشبختی یعنی لبخندپسرم😍😍

من تازه پریودشدم یدونه قرص جلوگیری خوردم دیگه نخوردم بعد شیش روز دیروز پریودشدم حالا رنگ خونم سیاهه چرا؟؟ یه چیزایی مثل جگر ازم میاد بیرون یک سوم جگر مرغ. یعنی چی🤔؟

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

من بعضی دقتها اینجوری میشم توی همون روزهای پریود قرص آهن خارجی میخورم خونریزیم درست میشه

واسه همین میگم شاید کم خونی و بایر قرص آهن بخوری

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏