2777
2789
عنوان

ارایشگری

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست
بستگی داره عزیزم ک کدوم شهر باشی واسه من. 10تومنی در اومد 

من از بس کلاسهای مختلط رفتم دیگ پولی برام نمونده البته نه ارایشگری الان میخام فقط تو یه رشته از ارایشگری تخصص داشته باشم کارمو شروع کنم به نظر شما چی برم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کرمان شما کجا؟ منظورم این نی ک باهم بریم هر جا ک هستیم فقط همزمان شروع کنیم بریم جلو

من مشهدم منظورتو فهمیدم عزیزم. ایده خوبیه من هستم 

خب شما اول قراره چیکار کنی شاگردی بری یا مستقیم بری اموزشگاه؟

من بخاطر استرسم ترجیح میدم برم شاگردی چون ممکنه نتونم ادامه بدم بعد پولم حروم شه .. 🌺انشالله که بر میام حالا😉

باز شاگردی حداقل هم خودتو میسنجی ببینی اصلا میتونی تو این شغل بمونی استعداد داری یا نه.. هزینش کمتره هم ریزه کاریا یاد میگیری ...اموزشگاه کلی یاد میده و احتمالا خودت باید مدل ببری که خودش دردسره .. اما شاگردی میتونی هر روز رو سر مشتری ها کار کنی و هزینه لوازم ارایش هم نمیخاد

عزیزم یه راهنمایی میخام ازت اول برم شاگردی یا مقدماتی

مقدماتی نرو همون اول برو ی دوره فشرده برو مثل همون مقدماتی هسته ولی پیشرفته..... شاگردی بری چون تخصص نداری ممکنه گیج بشی یا اصلا متوجه نشی اول برو فشرده تخصصی بعد یکسال برو. شاگردی ک قلق برخورد با مشتری و کارها بیاد بدستت

من بخاطر استرسم ترجیح میدم برم شاگردی چون ممکنه نتونم ادامه بدم بعد پولم حروم شه .. 🌺انشالله که بر ...

شاگرد ک باشیم سرمون غر میزنن اونجوری نه داری اموزش میبینی احترام داریم حالا یه دوره میریم بعد میریم واسه شاگردی