2777
2789
عنوان

پسرم افتاد دستش موند زیرش

246 بازدید | 7 پست

لطفا کمکم کنین دیروز پسرم افتاد دستش موند زیرش انگشت اشارش ورم کرده کبود شده گوشت گذاشتم زرده تخم مرغ زدم دکترم بردیم گفته چیزیش نیس چی بزارم ورم کبودیش درس بشه

خرما له کن داغ داغ با کره و زرد چوبه زیا  یکم که نسوزه بزار روش و بایه پارچه ببندش

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای این درمان ها یه پماد ضد درد براش بزن بچه درد نکشه همین کبودیشم خب دورشو باید طی کنه ضربه دیده

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اینو‌از عطاری بخر سر دوسه روزه خوب میشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

عزیزم دنبه گوسفند و خرمارو بکوب یه ذره زردچوبه بزن ببند روش یا زیر اب گرم ماساژ بده ...نمک و روغن رو هم قاطی کن اروم تو یه تشت اب گرم بریز نمک وروغن رو رودستش تو اب گرم ماساژ بده هرکدوم از اینکارارو انجام بدی دردش کم میشه ...منم پسرم چن روز پیش از رو تخت افتاد راه نمیرفت پاش درد میکرد بانمک وروغن ماساژ دادم بعد بستم خوب شد

جای این درمان ها یه پماد ضد درد براش بزن بچه درد نکشه همین کبودیشم خب دورشو باید طی کنه ضربه دیده

اونو میزنم درد کمتر شده ولی خانواده شوهرم قراره بیان ببین هر حرفی میزنن بهم میخواستم از کبودیش کم بشه دیشب هر حرفی تو دهنشون اومد از پشت تلفن گفتن 

2790
2778
2791
2779
2792