2777
2789
عنوان

پدرم راضی به ازدواجمون‌نیس😞

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 43 پست
یک اینکه بدون اجازه پدرم میشه ازدواج کرد دو اینکه وقتی علاقه نباشه هیچ چیز دیگه ای برات جذابیت نداره ...

بدون اجازه پدر دختر باکره نمیتونه ازدواج کنه....

بعد ازدواجم هزار و یه مشکل میاد جلوی ادم...تا زیر یه سقف آدم نره نمیفهمه واقعا...

شاید از نظر ایشون حرفای پدر مادرشون غیرمنطقیه....پدرمادر صلاح بچشونو می خوان نمی خوان بچشون بدبخت بشه...اونا چیزایی رو میبینن که دختر نمیبینه....

بعدم دختر وقتی فاصله داشته باشه خونه زندگیش با مادرپدرش خیلی اذیت میشه هیچ حامی جز اونا نداره و ازشون دور میوفته....۴ساعت فاصله یعنی ماله یه شهر دیگه...

هرشهری تفکرات و اداب رسوم خاص خودشو داره....

این نطر منه و تجربیاتی که از دوستام و زندگی مشترک خودم بهش رسیدم.موفق باشید

وقتی بلد باشی چجوری محکم نه بگی و قانونی عمل کنی هیچ کودوم از این اتفاقا نمیفته بزار تحویل نگیرن ببخ ...

نه‌گفتن درسته امامحدودیتانمیذاشتن قانونی عمل کنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون اجازه پدر دختر باکره نمیتونه ازدواج کنه.... بعد ازدواجم هزار و یه مشکل میاد جلوی ادم...تا زیر ...

میتونه اگه دادگاه صلاحیت پسررو تایید کنه که هیچ مشکلی نداره وپدر الکی بهونع میارع از دادگاه اجازه ازدواج میدن

خاله منم میخاست ازدواج کنه همه میگفتن مامان باباتن صلاحتو میخان یه چیزی میفهمن که میگن زن این شو  ..... میتونم بگم با دستای خودشون دخترشونو کشتن ابانم که میاد میگه میخام جدا شم میگن حق نداری باید بمونس زندگی کنی بهونه الکی میاری شوهرت عالیه😏

همیشه مامان باباها درست فکر و عمل نمیکنن

بدون اجازه پدر دختر باکره نمیتونه ازدواج کنه.... بعد ازدواجم هزار و یه مشکل میاد جلوی ادم...تا زیر ...

کی گفته نمیتونه قانونی خیلی راحت میتونه اقدام کنه پدری که بچه ۹ سالش و شوهر میده بدش و نمیخواد ولی عقل نداره که بفهمه داره بزرگترین خیانت و به بچش میکنه اینم همونه شاید ملاک هایی که خانواده دارن برا من جذابیت نداشته باشه ولی نمیشه با حرف خانواده دست به دست شم احترامشون واجب ولی فک نکنم تو مسائلی که به من مربوط میشه حق دخالت داشته باشن اگر همه دخترا اینجور فک میکردن الان این وضع و نداشتیم روز بخیر

میتونه اگه دادگاه صلاحیت پسررو تایید کنه که هیچ مشکلی نداره وپدر الکی بهونع میارع از دادگاه اجازه از ...

من نمیدونستم این موضوع رو!

ولی بعدش قراره چه اتفاقی بیوفته!دیگه کلا با پدرش قطع رابطه میشه که!

شما شوهر کردی؟

نه تازه ۱۹ سالمه ولی ۱۰ سالم بود که یه مرد ۲۵ ساله اومد خاستگاری من به خاطر اینکه ۹ سالگی به بلوغ رسیدم هیکل پری دارم بابام میخواست به زور من و بده به اون حتما شما تو شرایطی نبودی که بخوان مجبورت کنن ولی من بودم حس کردم اگه قرار بود به حرف مامان بابام باشه اگر قرار بود پدرم فقط حرف بزنه که من الان ۲ تا بچه داشتم

نه تازه ۱۹ سالمه ولی ۱۰ سالم بود که یه مرد ۲۵ ساله اومد خاستگاری من به خاطر اینکه ۹ سالگی به بلوغ رس ...

انشالله ازدواج کردی حرفایی که زدمو متوجه میشی...

من ۵ساله ازدواج کردم تمام سختیا و شیرینیاشو چشیدم...

کاری به اشتباه فکرکردن پدر و مادرا ندارم...اگه حمایتشون تو زندگیمون بعد ازدواج نباشه خیلی سخته....

اگه هروقت می خوای بری به خودتو همسرت بی احترامی بشه بی محلی بشه...بعد تنها تو شهر غریب.معلوم نیست مادرشوهر پدرشوهرت خوب باشن یانه..و هزار تا مشکل دیگهدو روز بعد ادم بچه دارمیشه نیاز به کمک مادرش داره

من نمیدونستم این موضوع رو! ولی بعدش قراره چه اتفاقی بیوفته!دیگه کلا با پدرش قطع رابطه میشه که!

ما یکی از اقواممون این طوری شد باباش به خاطر این که پسره مثل خودشون پول دار نبود و بچه پرورشگاه بود مخالف بود ازدواج کردن با اجازه دادگاه بعد چن وقت دید دخترش خوشبخته و پسره خیلی پسر خوبیه باشون اشتی کرد

انشالله ازدواج کردی حرفایی که زدمو متوجه میشی... من ۵ساله ازدواج کردم تمام سختیا و شیرینیاشو چشیدم. ...

بهتر از زندگی کردن با حرف این و اونه بدترش این بود که این وسط تمام فامیل خودشون و انداخته بودن وسط اظهار نظر میکردن کلا ا اون موقع دیگه بابام و مثل اول دوس ندارم