منظورم اینکه وقتی پیام نداده معنیش این نبوده که بی اهمیت بوده براش ، فکر کرده دیگه گفته ، مردا گاهی بعضی از چیزا رو نمیدونن اینکه یه پیام محبت آمیز روز تولد بزنه وگرنه خیلی خوب یادشه که امروز تولدتونه، شایدم سرش گرم کارِ، در هر صورت به فکرته ناراحت نباش
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
عزیزم تولدت مبارک به نظرم به روشون نیار صبرکن تا شب کلی راهه خودت هرکاری که حالتو خوب میکنه بکن ایشون اگه تبریک هم نگفتن اشکالی نداره روزبه این قشنگی روبه خودت زهرنکن
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
نه نمیگفتم تا شب وایمیسادم اگه نمیگفت تیکه تیکه اش میکردم 🙄
البته کلا جای من نباش من اعصاب ندارم باید خودشم تازه برام کیک درست کنه خخخ
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
دیگه پیام رو فاکتور بگیر......ما زنها هم هر کاری شوهره بکنه میخوایم باز بهترشو انجام بده..اگه تبریک هم میگف میگفتی دوس داشتم به جا پول کادو بده...اگه کادو میداد میگفتی کاش چیز بهتر میگرف خخخخ شوخی کردم برو خوش باش که یادش بوده
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍