2777
2789
عنوان

برای درمان کم خونی بچه ها چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25243 بازدید | 20 پست

خوراکی های فریزی کارخانه ای سوپری نوین. دن دستش کشمش نخودچی بادوم قیسی  پسته  بذار. سوپ گندم مثل سوپ جو درست کن بلغور گندم جای جو.  گوشت زیاد استخوان دار زیاد بجوشه. تو حبوبات نخود و لپه خیلی خوبی.  سر شیر محلی خیلی عالیه.. نمیخورع هم بزن تو غذاهاش.  روغن شو حتما عوص کن.  زیتون  کنجد  کره محلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آ لو.بخارا همون آ لوی خشک شده هست؟

عزیزم آلو بخارا از خشک کردن آلوچه و قطره طلا و.. بدست میاد اما حالت خیس و مرطوب داره و زرد و قهوه ایه...اون برگه ی الو هست که خشک شده اس

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
عزیزم آ لو بخارا چی هست تا حالا نشنیدم از عطاری باید بگیرم ؟ چطور بهش بدم ؟

عکسشو سرچ کنی برات میاره خانومی با برگه ی زردآلو فرق داره ها....به عطاری بگی می‌دونه فقط کمی قیمتش گرونه...هم میتونی بدی مثه آلوچه بخوره هم خیسش کنی آبشو بدی بخوره

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد