2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

92 بازدید | 11 پست

۲۸هفته م تا به امروز کلی سختی کشیدم به اینجارسیدم استراحت مطلق وسرکلاژ.....

الانم جدیدن فهمیدم دیابتم گرفتم هرکاری میکنم پایین نمیاد از۱۲۰تا۲۰۰انسولینم میزنم رعایتم میکنم نمیدونم دیگه چیکارکنم😢

چیکارکردین قندتون کنترل شدوچی میخوردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کدو سبز میپختم میخوردم با ماست... انسولینم مرتب میزدم... شیرینی هم که اصلا نمیخوردم... 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میگن کدوسبزم خوبه نی نی باچ وزنی بدنیااومد

۳۲۰۰... من کنترل میکردم ولی چون خیلی به انسولین عادت داشت سه روز تو ان آی سی یو نگهش داشتن تا ببینن کبد و کلیش میتونه بدون انسولین کار کنه و بعد مرخص شد...

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ازچن هفتگی انسولین میزدین؟

ببخشید دقیق یادم نیست ولی فک کنم ماه پنج شروع کردم دیگه... ببین بعد اون آزمایش تحمل گلوکز دو هفته رژیم داشتم ولی چون پایین نیومد دیگه انسولین زدم... 

سلام سلام 

من دیابت داشتم

با رژیم و متفورمین کنترل شد دیگه خدا رو شکر کارم به انسولین نکشید

رژیم خیلی سخت ها (فوق تخصص غدد بهم داد)

همه چیز قندی چه مصنوعی چه طبیعی ممنوع 

حتی خرما و موز هم نباید بخوری 

برنج و نون و به حداقل برسون 

مصرف زیاد آب 

و پیاده روی تا جایی که میتونی 

سلام سلام  من دیابت داشتم با رژیم و متفورمین کنترل شد دیگه خدا رو شکر کارم به انسولین نکشید ...

سلام ۲۸هفته م سرویکسم ۳۰ سرکلاژم هستم پیاده روی نمیتونم کنم تاهفته ۲۰متفورمین میخوردم دیگه دکترگفت قطعش کنم الانم انسولین میزنم قندواینام نمیخورم نمیدونم چرا پایین نمیا😢

البته کاهومیخورم پایین میاداونم طبعم سرده لرزمیگیرم

سلام ۲۸هفته م سرویکسم ۳۰ سرکلاژم هستم پیاده روی نمیتونم کنم تاهفته ۲۰متفورمین میخوردم دیگه دکترگفت ق ...

شنبلیله تازه قاطی سبزی خوردن کن بخور 

آبم زیاد بخور 

هر چی بیشتر بری دستشویی قند زیادی از بدنت دفع میشه

اگه رعایت کنی حتما میاد پایین 

دو روز هر چی میخوری بنویس 

بعد از توش قند دار ها رو حذف کن 

سلام.... 

فقط اومدم بگم منم تو هفته 27 بارداری بعد از انجام آزمایش قند فهمیدم دیابت دارم،رفتم پیش دکتر غدد تا دو هفته بهم وقت داد ک بدون قرص و انسولین مراعات کنم تا بیاد پایین وگرنه ک باید استفاده کنم تو طول این دو هفته هم یه سره آزمایش دیابت میدادم تا ببینم در چ وضعیم،خداروشکر بدون این دو تا خودش پایین اومد من اصلا تو دوره بارداریم شیرینی دوست نداشتم و فهمیدم دیابتم بخاطر برنج و نون و ماکارانی بیش از حده،رژیممو کنترل کردم تا آخر بارداری و خداروشکر بچمم سالم موند😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍