2821
2789
عنوان

اینستاگرام

84 بازدید | 6 پست

سلام دوستان برنامه ای وجود داره، اگه پیجمون باز باشه کسی پست ها و فالورهامون و نگاه کنه ما بدونیم؟پست ها همه به صورت عکس هستن فیلمی وجود نداره

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

واای😬😬😬نگو که هست

من فالوای یکیو خیلی میبینم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه ی جایی خوندم نوشته بود اینستا ویوور هست برای اینکه ببینید که چه کسی بازدید کرده و غیره

الکیه کسی که پیجش باز باشه حتی اگه اکانت نداشته باشی تو اینستا میتونی پیجشو ببینی

خب اونا رو چجوری نشون میده کین؟

الکیه

الکیه کسی که پیجش باز باشه حتی اگه اکانت نداشته باشی تو اینستا میتونی پیجشو ببینی خب اونا رو چجوری ...

عه خب راست میگیدا اخه کسیم ندیدم نه تو تلگرام نه تو اینستا بگه فلانی پیجم و دیده برای خودمم سوال بود راست یا الکی بودنش

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"