اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
اینجا ی خانوم ب من گفته کرم ارمان بگیر هنوز نخریدم خودش ک خیلی راضی بود
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
تو نت بزن کرم ضد لک ارمان تو دیجی کالا میاره نگا کن صب کنین اسکرین گرفته بودم بزار ببینم مونده
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نه کاملا باعث میشه جوش های زیر پوستی بیاد روش در کل دوستم راضی بود ولی بازم جوش میزد و قطع نکرد
چی میزنه
اینو من قبلا تو نت خونده بودم ک برای جوش نزدن خوبه ولی برای لک رو نمیدونم
اینو نزن ی پوست من اطلا نساخت