2777
2789
عنوان

خیرات

61 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها طاعاتتون قبول باشه 

تواین دنیا هرچیزی به نیت کسی که دیگه بین ما نیس خیرات کنیم بهش میرسه..؟

حتی اگه طرف نماز قضا به گردنش باشه و هنوز ادا نشده بازم بهش میرسه..؟

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 

خب از کجا میشه فهمید؟

چرا مادریو میشناسم که دخترش مداااام به خواب خودش و اطرافیانش میاد و اخرین خواب مادره هم این بود که دخترش داشته شیرینی پخش میکرده 

پس چرا من هرررچی دعا میخونم خیرات میکنم هیچ خوابی نمیبینم..؟

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
خب از کجا میشه فهمید؟ چرا مادریو میشناسم که دخترش مداااام به خواب خودش و اطرافیانش میاد و اخرین خوا ...

عزیزم به خواب دیدن نیست که

اموات تا ۴۰ روز بعد فوتشون نمیتونن تو خاب کسی برن مگر شهید باشه یا بشدت ادم خوبی باشه 

هر خیراتی شما بدین چه بیست میلیون خرج کنید به نیت امواتتون چه در حد هزار تومن ثوابش رسیده میشه 

اگه خابشون رو نمیبینی دال بر نرسیدن ثواب نیست ❤️

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
عزیزم به خواب دیدن نیست که اموات تا ۴۰ روز بعد فوتشون نمیتونن تو خاب کسی برن مگر شهید باشه یا ...

واقعاا تا ۴۰ روز نمیتونن برن؟

ببخشید پس اون مادری ک من میگم چجوری خواب دخترشو میدید؟

حتی خاله هاش اینو میگفتن ک میرفته تو خوابشون

دوستاش 

و ازلحاظ ظاهری خب عین بقیه بود حجابشون دیگه..

(باحجاب نبود)

و بدحجابیم گناهه پس نمیشه گفت بشدت ادم خوبی بوده🙁

واقعاا تا ۴۰ روز نمیتونن برن؟ ببخشید پس اون مادری ک من میگم چجوری خواب دخترشو میدید؟ حتی خاله هاش ...

من جای خدا نیستم عزیزم

خدا بهتر میدونه

مامان بزرگ منم روز بعد فوتش تو خاب هممون اومد

ولی بدون اصلا ربط به خاب دیدن نداره

حدیث داریم اموات مشتاااق خیرات ما هستن

کفار حسرت میخورن که کاش برمیگشتن کار خیر میکردن

تامیتونی خیرات کن عزیزم

شده یه خط قران بخون براشون 

عزیزم به خواب دیدن نیست که اموات تا ۴۰ روز بعد فوتشون نمیتونن تو خاب کسی برن مگر شهید باشه یا ...

عزیزم

میدونی وقتی بمیریم اون دنیا میتونیم بریم پیش کسایی که فوت شدن ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
عزیزم میدونی وقتی بمیریم اون دنیا میتونیم بریم پیش کسایی که فوت شدن ؟

ملاقات دوستان و فامیل توی بهشت درصورتی هست که هردو اهل ایمان باشند 

ان شالله ❤️

ملاقات دوستان و فامیل توی بهشت درصورتی هست که هردو اهل ایمان باشند  ان شالله ❤️

بهشت که نه🤣🤣

مثلا تا رفتیم اون دنیا بتونیم از حال بقیه خبردار بشیم یا ببینمشون

بهشت که نه🤣🤣 مثلا تا رفتیم اون دنیا بتونیم از حال بقیه خبردار بشیم یا ببینمشون

بله عزیزم میشه 

ولی من خودم پیامبر و امام حسین رو نمیتونم ول کنم برم پیش مامان بزرگم 😄

بله عزیزم میشه  ولی من خودم پیامبر و امام حسین رو نمیتونم ول کنم برم پیش مامان بزرگم 😄

چه خوب که میشه

مرسی عزیزم جواب دادی