2777
2789
عنوان

چقدر پست بودن

190 بازدید | 19 پست

یه همکلاسی داشتم که خیلی باهام بد رفتاری میکرد

جلوی همه سرم داد میزد

حتی یه بارهم زد توصورتم

منم اشتباه کردم که بعد از

اینکه تو صورتم هیچی بهش

نگفتم و به مدیر و ناظم مون

هم نگفتم

حتی به پدر و مادرمم

نگفتم

الان که یاد اون موقع میفتم

پشیمون میشم

چند تا همکلاسی و معلم هم داشتم که خیلی باهام بد رفتاری میکردن

و توسط دوربین های مدرسمون ضبط شده ولی حیف که از اون سال ها گذشته

کاش شکایت شون و به مدیرمون

میکردم

خیلی مظلوم بودم

الان هم رفتار ها و حرفاشون رو سینم سنگینی میکنه و حالم و بد میکنه

لطفا اگه راهکاری میدونین بگین که من آروم بشم

عوارض قرنطینه

فکر کردن به بدبختی های قرن بوق

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنگ بزن فشش بده قط کن..همین الان

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

گذشته رو بریز دور 

دیگه م انقد ساکت و مظلوم نباش 

من کار ب کسی ندارم اما کسی اذیتم کنه یا توهین کنه تا پدرشو در نیارم و ب غلط کردن نندازمش ول کن نیستم

فرض کن بعد از مرگت خدا بپرسد:خب بهشت چطور بود؟
خیلی رو دلم سنگینی میکنه

میفهمم منم بدبختی هامو تو دوران قرنطینه از بدو تولد تا الان هزار بار مرور کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ب این فکر کن ک هیچ عمل بدی و هیچ شکستن دلی بدون جواب نمیمونه،چه بهتره ک خدا خودش جواب بدیاشون رو بده،ذهنتو پاک کن از این فکرای منفی🌹

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بهترین کار فکر نکردن به چیزاییه که تو گذشته اتفاق افتاده والان با فکر کردن بهش فقط خودتو اذیت میکنی .

ولش کن بابا .حال رو بچسب  

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
منم یه معلم داشتم همینکه حرف میزدم قهر میکرد از کلاس  میرفت بیرون به زور مدیر میومد تو  ...

😂😂😂ای خدااااا .عجب معلمی😑

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
منم یه معلم داشتم همینکه حرف میزدم قهر میکرد از کلاس  میرفت بیرون به زور مدیر میومد تو  ...

معلم عربی منم اینجوری بود😂میگفت تا دَیانپور نره بیرون درس نمیدم...خداروشکر عربی هم قبول شدم

فرض کن بعد از مرگت خدا بپرسد:خب بهشت چطور بود؟