2777
2789
عنوان

حس ...

58 بازدید | 7 پست

دوست دارم بمیرم تو اتاقم خیلی سردمه چند دقیقس دارم گریه میکنم ...دعوا کردم با شوهرم دلم برا نی نی میسوزه 

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢

عزیزم چرا 😢

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو پاشو دنیا رو به کام خودت تلخ نکن،

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
چرا من اینقدر بدبختم 

اینجوری نگو گلم 😢

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
پاشو پاشو دنیا رو به کام خودت تلخ نکن،

شوهرم سرم داد زد به خاطر چیزی که تقصیر خودش بود به جای عذرخواهی از من گفت دلت میخواد بزنمت

شوهرم سرم داد زد به خاطر چیزی که تقصیر خودش بود به جای عذرخواهی از من گفت دلت میخواد بزنمت

ولش کن مردا عصبی میشن چرت میگن

ببین الان یبار اون اذیتت گرده یبارم داری خودت خودتو اذیت میکنی منم قبلا همینجور بودم اما الان اذیتم کنه نه گریه میکنم نه هیچی تازه بهش میگم حرفات باد هوا بود و میشینم پا تلوزیون انقد حرص میخوره

ببخشیدا اما دیوونه ای خودتو تو اتاق حبس کردی 

انقد ازین کارا کردم،بدتر میشد و دعوا کش دار اما الان محل نمیذارم به دعواهاش چون مردا چرت و پرت زیاد میگن،یه همینه که هست میخای بخا میخای نخا هم بهش بگو😂😂😂😂

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
ولش کن مردا عصبی میشن چرت میگن ببین الان یبار اون اذیتت گرده یبارم داری خودت خودتو اذیت میکنی منم ق ...

آخه رفته سراغ یکی از کارت هام موجودی گرفته یه جوری رفتار میکنه بدم میاد بهش میگم چرا اجازه نگرفتی میگه از سر کنجکاویه من هیچ وقت از کارتاش موجودی نگرفتم از بس بهش اعتماد دارم اما اون یه جوری رفتار میکنه مثل کسی که بخواد مچ بگیره