2777
2789
عنوان

وای کمرم داره

163 بازدید | 18 پست

دو نصف میشه امشب پریود شدم درد کمر میگرفتم ولی امشب افتصاحه همه خانواده خوابن فقط من بیدارم دارم میمیرم 😭که حوصله دارم و نه جون که بلند شم فقط تونستم بلند شم یه شیافت بزنم و دراز بکشم 

آخه دیگه خودم کم درد دارم اینا هم بیاد هر ماه 😭

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کیسه آبگرم بذار رو کمرت 

بویش اینه که ما کیسه آب گرم نداریم نمیدونم از کجا باید بخرم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

وا اونقدر دردش زیاده

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
منم از پریودی بدم میاد برعکس این ماه برای اولین بار دوبار پری شدم😑😑😑الانم دلم درد میکنه

من قبلا نا دوست داشتم ولی الانا از بس دردای جور وا جور دارم خوشم نمیاد اگر بدون درد بود کاریش ندلشتما 

وا اونقدر دردش زیاده

اره خیلی درد داره از درد دلا دلا راه میرم 

یه بطری نوشابه پر از آب گرم بکن بذار روی شکمت فقط درش محکم کن نسوزی

دختر و پسر هر دو شیرین هستند ولی اینکه بچه ات سالم و صالح و مصلح باشه میشه شیرین ترین هدیه خدا
اره خیلی درد داره از درد دلا دلا راه میرم 

عفونت شدید داره 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

کیسه آب گرم از داروخانه بخر ..همه مدلی داره...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
مسکن خوردی؟

بخاطر معدم نمیتونم 😭

گیس آب گرم از داروخانه بخر ..همه مدلی داره...

ممنون عزیزدلم گفتید 

عفونت شدید داره 

نه ندارم