2777
2789

من نوع یک دارم

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
من نوع یک دارم

باردار هم بودین؟ 

شده با غذایی که همیشه قندتون میزون بوده، قندتون بالا بره ، مثلا مرغ یا سوپ ، تا هفته قبل برای من خوب بودن، این هفته با اوناهم قندم بالا شد!

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نوع ۱ دارم روزی دوبار انسولین میزنم

عزیزم 

باردار هم بودین؟ 

شده با غذایی که همیشه قندتون میزون بوده، قندتون بالا بره ، مثلا مرغ یا سوپ ، تا هفته قبل برای من خوب بودن، این هفته با اوناهم قندم بالا شد!

عزیزم  باردار هم بودین؟  شده با غذایی که همیشه قندتون میزون بوده، قندتون بالا بره ، مثلا ...

نه عشقم هنوز باردار نشدم ولی من این مسائل برام بغیر بارداریم پیش میاد حتی وقتی اعصابم خورد میشه قندم میره بالا حتما حتما حتما برو پیش دکترت بعد پیش دکتر تغذیه پیگیری کن واسه نی‌نی خطر نداشته باشه عشقم

نه عشقم هنوز باردار نشدم ولی من این مسائل برام بغیر بارداریم پیش میاد حتی وقتی اعصابم خورد میشه قندم ...

تحت نظر هستم، هفته دیگه وقت دکترمه، این ماه خیلی خوب رعایت می کردم و قندای بعد غذام هم خوب می شد، اغلب زیر ۱۲۰از پریروز نمی دونم چم شده، یهو با همون غذاها و مقدار همیشگی ، بدنم قاط زده و قندم بالاتر از حد مجازه، در حدی که واقعا شاخ در میارم !

تحت نظر هستم، هفته دیگه وقت دکترمه، این ماه خیلی خوب رعایت می کردم و قندای بعد غذام هم خوب می شد، اغ ...

عزیزدلم اینا طبیعیه  قبل بارداری a1c چند بود چند سالتونه از چند سالگی دیابت گرفتی ارث داشتین الان چند ماهته

عزیزدلم اینا طبیعیه  قبل بارداری a1c چند بود چند سالتونه از چند سالگی دیابت گرفتی ارث داشتین ال ...

من قبلش مرز بودم، اما از اول بارداری دیگه موظف با تزریق انسولین شدم، توی ارثمون هم همین قندهای مرزی هست و دایی هام دیتبتی شدن کامل. الان ۲۸ سالمه و ماه پنجم بارداری ام، با این که حجم و نوع غذام رو رعایت کردم، قندام یهو بالا میشن، و من نمی دونم چه کنم؟ 

من قبلش مرز بودم، اما از اول بارداری دیگه موظف با تزریق انسولین شدم، توی ارثمون هم همین قندهای مرزی ...

طبیعی عزیزم قند خیلی بالا پایین میشه کاش به دکترت میگفتی اضطراریه زودتر وقت میگرفتی ازش ولی نگران نباش سعی کن مواقعی که بالاس یکم تحرکت رو بیشتر کنی حالا یا با تردمیل یا پیاده روی و یه چیزی ورزش یوگا یادت نره چون به مغز آرامش میده عالیه برات عزیزدلم

طبیعی عزیزم قند خیلی بالا پایین میشه کاش به دکترت میگفتی اضطراریه زودتر وقت میگرفتی ازش ولی نگران نب ...

متشکرم عزیزم، مسیله همینه، یه ماهی میشه به خاطر هماتومم ناچارم مدام دراز بکشم و فعالیت فیزیکی ام خیلی نا چیز شده، برای همین حجم غذام رو کم کردم، و سه هفته ای هم واقعا خوب بودم اما این چند روز انگار یهو بدنم بی قانون شده... خیلی ناراحتم، همه اش گشنمه و در حال خویشتن داری ام، بازم می بینم بالاست خیلی غصه ام می گیره از کار خدا 

متشکرم عزیزم، مسیله همینه، یه ماهی میشه به خاطر هماتومم ناچارم مدام دراز بکشم و فعالیت فیزیکی ام خیل ...

الهی عزیزدلم اتفاقا منم خیلی به این قضیه فکر میکنم اینکه باردار بشم چکار کنم چی میشه بخدا همش تو فکرم پیش کسی جز شوهرمم نمیگم آخه مامانم خیلی غصه میخوره ولی همش میگم میگم میسپرمش دست خدا هرچی اون بخواد خدا منو تنها نمیذاره با این گرونی هاییم که میشه بدتر اعصابم بهم میریزه چقدر باید هزینه کنم همین دو سه روزه نمیدونم چرا هی قندم میافته سرم دو سه روز درد میکنه دیشب تو خواب خیس عرق شده بودم چون قندم افتاده بود نمیدونم چکار کنم خواهر

باردار هم بودین؟  شده با غذایی که همیشه قندتون میزون بوده، قندتون بالا بره ، مثلا مرغ یا سوپ ، ...

نه عزیزم باردار نبودم.

ولی علاوه بر غذا عوامل دیگه ای هم رو قند تاثیر داره

مثل فشار عصبی و استرس خواب ناکافی بالا رفتن وزن و....

حتما با پزشکتون در این مورد مشورت کنید.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
منم نوع ۱ دارم روزی دوبار انسولین میزنم

چند سالته عزیزم؟!

مگه قلم نمیزنی که روزی دوبار تزریق داری

من نوورپید و لانتوس میزنم

لانتوس شبی یه بار

نوورپید هم با توجه به وعده غذایی یا میان وعده خودم دوزشو انتخاب میکنم

خیلی بهتر از رگولار و ان پی اچ جواب گرفتم.

الهی عزیزدلم اتفاقا منم خیلی به این قضیه فکر میکنم اینکه باردار بشم چکار کنم چی میشه بخدا همش تو فکر ...

اخ آخ مواظب باش، قبل خواب یکی دوتا خرما بخور