2777
2789
عنوان

علامت بارداری

292 بازدید | 39 پست

سلام خانم ها من دوماه پیش سقط داشتم با دارو سقط شد هیچگونه خونریزی نداشتم تو ۸ هفته قلب بچه ایست کرد دکترم بخاطر یکسری شرایط من و برزسی آزمایش اطمینان کامل گفت میتونی بعداز قط خونریزی اقدام به بارداری کنی الان هفته قبل دردهای پریودی شدید و خفیف داشتم ولی پریود نشدن نهایت ترشح میومد که هیچ وقت نداشتم این هفته تخمدان راست درد خفیفی داره گاهی خستگی دارم حالت تهوع گاه بی گاه شب یا وسط روز و مثانمم تند تند انگار پر میشه بی بی چک مدیکور زدم منفی بوده دکتر گفت باتوجه به علائم باید آز بدم کسی بوده مثل من باشه باردار باشه مخصوصا کسایی که بعد سقط باردار شدن فردا میخوام آز بدم ولی خوتستم بپرسم ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ماه بعد از سقط باردار شدم 

البته بارداری قبلیم شیمیایی بود و چیزی تشکیل نشده بود هنوز 

هیچ علایمی هم نداشتم 

واسه همین شک نکردم باردارم 

۲۰ روز بعد از موعدم بی بی چک زدم مثبت شد و رفتم ازمایش 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
آخه میگن بعد سقط رحم آمادگی بارداریش خیلی بالاس شما تست نزدی 

واقعا؟من ۷ ماه جلوگیری کردم از ترس اینکه نکنه بدنم ضعیف باشه و اماده نباشه

نه خسته شدم انقد تست منفی دیدم تا پری عقب نیافته تست نمیزنم

جالبه روزه ام میگیرم یکم نگرانم

واقعا؟من ۷ ماه جلوگیری کردم از ترس اینکه نکنه بدنم ضعیف باشه و اماده نباشه نه خسته شدم انقد تست منف ...

من فعلا روزه نگرفتم تا تکلیفم روشن شه آخه برا اون بچه هم که حامله شدم تستام منفی بود ولی بتام ۱۳۳۵ بود 

من فعلا روزه نگرفتم تا تکلیفم روشن شه آخه برا اون بچه هم که حامله شدم تستام منفی بود ولی بتام ۱۳۳۵ ب ...

من واس بچه اولم ماه رمضونو باردار بودم ولی نمیدونستم عید فطر بی بی چکم مقبت شد فکر کن ماه اول بارداریم کلا روزه بودم

من واس بچه اولم ماه رمضونو باردار بودم ولی نمیدونستم عید فطر بی بی چکم مقبت شد فکر کن ماه اول باردار ...

بقول مادرم خدا نگهداریش میکنه ولی خوب گاهی هم سقط میشه چون من سقط داشتم ترسیدم اگه باردار باشم روزه بگیرم خیایه منتظر بچم برام دعا کنید 

بقول مادرم خدا نگهداریش میکنه ولی خوب گاهی هم سقط میشه چون من سقط داشتم ترسیدم اگه باردار باشم روزه ...

ان شاالله خدا ب حرف دلت گوش کنه

اگه باردار بودی 

نگرانم نباش تلاوت قران و زیاد تو خونه پخش کن رو سلول هاش تاثیر مثبت میزاره

ان شاالله خدا ب حرف دلت گوش کنه اگه باردار بودی  نگرانم نباش تلاوت قران و زیاد تو خونه پخش کن ...

بچه ی اولم الان یکسال که آسمونی شده باردار که شدم از ذوقم همه رو گفتم هنوز سال بچم نیومده بود که این بچه هم تو شکمم مرد اللن تنها آرزومون اومدن یه بچس خونمون خیلی خاالیه 😔😢