2777
2789
عنوان

شوهرم مادرش رو خیلی دوست داره بیشتر از من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 38 پست

مث من..هچوقن زنگ نمیزنن .الان یکماهه قط رابطم شوهرمم میدونه قهریم دیگه نمیگه بیابریم.خودشم ازتعجباته چن روزه نمیره!!واقعافکرکردم نیستن خونشون گفتم چطورنمیری میگه حوصله ندارم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
شوهرت فقط یه برو بابا ی خونسرد لازم داشته عزیزم

اره بخدا خیلییییی سادم اصلا سیاست ندارم حساسیت هامو نشون دادم خیلی خرم هی بهش گفتم عه پس خیلی بیشتر از من دوسشون داری باشه باشه برو بعدشم هی گفتم بگو منو بیشتر از مادرت دوس داری😔از بس کمبود محبت دارم ازش

حالا یه چیزی بگو براش بنویسم فردا براش ارسال کنم

اره بخدا خیلییییی سادم اصلا سیاست ندارم حساسیت هامو نشون دادم خیلی خرم هی بهش گفتم عه پس خیلی بیشتر ...

الان چیزی ننویس

بنظرم کم محلی کن و سرسنگین باش

انقدرم بحث دوست داشتنش رو وسط نیار

اگر باز از این حرفا زد بی تفاوت جواب بده و اصصصلا نقطه ضعفتو رو نکن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
الان چیزی ننویس بنظرم کم محلی کن و سرسنگین باش انقدرم بحث دوست داشتنش رو وسط نیار اگر باز از این ...

واقعا درسته نباید میفهمید این حساسیت هامو اشتباه کردم

2804