سلام من چند روزی ک بخاطر ماه رمضان نمیرم خونه مادرشوهرم بعد افطار کِسِل میشم شوهرم امشب بهن گفت چرا نمیای بریم سر بزنیم منم گفتم برا روزه و اینا نمیام.هی گفت چرا نمیای و دوست نداری و اینا منم گفتم خیلی مامانت میخواد من بیام یه شب بهم بگه افطار بیا اینجا اصلا هیچ وقت زنگم نمیزنه یا مثلا خیلبیییییی کم پیش میاد بگه بیا اینجا.شوهرمم گفت عه باشه ببین من چ تو بیای چ نیای من همش میرم خونه پدرم بهشون سر میزنم خودمم پیر بشم بچه هامو میفرستم برن ازشون مواظبت کنن سالمندم بشن زیر مادر پدرمو میشورم.کارش درسته ولی خب دلم شکست نمیبینه اونا یه سراغی از من نمیگیرن من ۳ ساله ک همش بدون دعوت و زنگ میرم بهشون سر میزنم حالا یک هفتع نرفتم اینطور میکنه نمیگه اونا یه زنگ ب زنم نمیزنن.حرفاش دل شکستن نبود؟😔خیلی گریه کردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر باز از این حرفا زد بی تفاوت جواب بده و اصصصلا نقطه ضعفتو رو نکن
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔