2789
عنوان

بارداری و...

150 بازدید | 23 پست

بچه هاتازه فهمیدم باردار شدم نمیدونم چرا انقد حساس شدم  رو رفتار های شوهرم ،خودم... 

ناامید میشم احساس میکنم مسئولیت بزرگی دارم یا بچه داری سخته چرا اینطوریم من اخه 😓😓 کیا اینطورین؟

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من وقتی فهمیدم باردارم تا دو شب خوابم نبرد

میگفتم یعنی کار خوبی کردم یه انسانو وارد این دنیا کردم

ولی بعدش فقط ذوق دیدنشو داشتم

بارداری بهترین روزای عمره

قدرشو بدون و با شوهرت خوش بگذرون تکرار نمیشن این روزا

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
منم امروز فهمیدم، حس عجیبی دارم

وای من خیلی خوشحالم ولی یهو ناراحت میشم احساس میکنم خیلی مسئولیتم بزرگه چقد بده این حس

من وقتی فهمیدم باردارم تا دو شب خوابم نبرد میگفتم یعنی کار خوبی کردم یه انسانو وارد این دنیا کردم ...

اره دقیقا منم این فکرا به ذهنم میخوره احساس میکنم دیگه مال خودم نیستم 

خب ترس هم دارم ولی بعد کلی انتظار باردار شدم

من به مدت یه ماه باردار شدم  شما چی؟

اره دقیقا منم این فکرا به ذهنم میخوره احساس میکنم دیگه مال خودم نیستم 

من نه روزه زایمان کردم

الان نی نیم کنارم خوابیده

حس خوبیه این فکرا کاملا الکیه ب این فکر کن سرتو بچرخونی یه عروسکو کنارت تو خواب ببینی 

الانم لذت ببر

برو بازار واسش لباس بخر

ذوق شکمت ک بزرگ میشه کم کم

سینه هات ک شیر میاد

حوراکی هایی ک خیلی هوس میکنی

سونوهایی که میری و صدا قلبشو میشنوی

با شوهرت ک از بچه میگید 

بارداری خوبی سعی کن داشته باشی تا بعدا بچه ی ارومی داشته باشی

هر چی بیشتر با شوهرت بجنگی سر این که بارداری و هورمونات بهم ریخته و فلان لذتشو ببرید

ما تا چند شب قبل زایمانم رابطه داشتیم حتی و سعیمو کردم تو بارداری ریلکس باشم 

خدا را شکر هم بارداری خوبی داشتم هم زایمان راحت و الانم نی نیم ارومه خدا رو شکر

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
من نه روزه زایمان کردم الان نی نیم کنارم خوابیده حس خوبیه این فکرا کاملا الکیه ب این فکر کن سرتو ب ...

وای مرسی چقد خوب امید میدی 🙏🙏🙏🙏🙏

من نه روزه زایمان کردم الان نی نیم کنارم خوابیده حس خوبیه این فکرا کاملا الکیه ب این فکر کن سرتو ب ...

تبریک میگم عزیزم

به نظرت تو این شرایط کرونا اقدام کردن کار درستیه؟

شما برای دکتر و سونو یا حتی زایمان استرس نداشتی؟