2777
2789

ببينيد بچه ها من بشتم صاف بود يهو شروع كرد به جوش زدن 

اول اينكه راه حل هاي من براي من تا خدود خيلي خيلي زياد جواب داد ممكن براي هر كسي اينطور نباشه ولي ايشالا كه براي همه جواب بده 

اول كه بايد ازمايش هورمون ، كبد داده بشه تا خيالتون راحت بشه واكرم مشكلي عست همزمان با اين روشهاي من بهتر جواب بد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسیب خیلی جدی به کبد وارد میکنه

من دو دوره خوردم خدارو شکر بزنم به تخته هیچی نشد خیلی ها هم دیدم چیزی نشده وقتی زیر نظر پزشک باشه و آزمایش خون و ۲ ماه یه بار بدی چه اشکالی داره 

من نه منم نه من منم😎

من يك مدت روز و شب هربار يك مرتبه كرم روشن كننده فيس دوكس  براي لكهاي بدنم ميزدم كه فوق العاده جواب ولي بايد خودتون موظف كنيد مرتب بزنيد وصبر صبر داشته باشيد 

دوم ديكه شامپوبدن وصابون به بدنتون نزنيد فقط شامپو بچه 

ولي شامپو دئوواگ بنزيل اكسيد بگير يك  هفته تو حموم روي قسمتاي جوش بزنيد ده دقيقه بمونه بعد بشوريد وبعد شامپو بچه به قسمتاي غير از جوش بزنيد 

شامپو كولوتازول هم بگيريد در هفته دوبار بعد از شستن كامل نواحي جوش بزنيد ده دقيقه صبر وفقط ابكشي كنيد 

ببین من عکس میذارم ببین مثه جوشای منه

باش

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
باش

بزاری لایکم کن بیام ببینم

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

وبراي جوشها 

محلول ضد جوش ژنوبايوتيك با ژل اكنوميس بگيريد 

صبحيكبار محلول بزنيد وقتي خشك شد فيس دوكس بزنيد 

شب محلول بزنيد خشك شد ژل اكنوميس بزنيد 

در هفته هم يكبار اكر وان داريد تو وان اب نمك درست كنيد توش بخوابيد اكر هم وان نيست اب نمك با پنبه به قسمتها بزنيد بعد از يك رب حموم بريد 

وا این کجاته