2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 22 پست
سلام  التماس دعا احرت با خدا❤

محتاجیم به دعا عزیزم مرسی❤

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        
منم  نزدیک دوساله ک ب خواستم نرسیدم فعلا

من چهار ساله که منتظرم😔انشالله توم میرسی عزیزم هرچه زودتر❤

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چهار ساله که منتظرم😔انشالله توم میرسی عزیزم هرچه زودتر❤

ای خدااااا یعنی میشه بچه ها توروبخدا دعام کنید نیاز دارم😭😭

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
ای خدااااا یعنی میشه بچه ها توروبخدا دعام کنید نیاز دارم😭😭

کار خدا نشد نداره من چهار ساله منتظرم هنوزم ناامید نشدم ناامید نباش همه امیدتم بخدا باشه شک نکن که میشه

گلم برات فرستادم منم خیلی دلم شکسته. همه ش میگم پس کی قراره نوبت من بشه. 

مرسز عزیز دلم انشالله دیگه نوبت توه خدا بزرگه

کار خدا نشد نداره من چهار ساله منتظرم هنوزم ناامید نشدم ناامید نباش همه امیدتم بخدا باشه شک نکن که م ...

قربونت برم انشاالله بحق این ماه عزیز هر چی حاجتمنده ب حاجتشون برین تا شب قدر خدا پای ارزشون رو امضا کنه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
قربونت برم انشاالله بحق این ماه عزیز هر چی حاجتمنده ب حاجتشون برین تا شب قدر خدا پای ارزشون رو امضا ...

انشالله عزیزم ❤❤❤