samijon00 مدیر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 عنوان صلوات | مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 22 پست میشه از ته دلتون یه صلوات واسم بفرستین🙏 خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘 1399/02/10 | 21:59 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samijon00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 سلام التماس دعا احرت با خدا❤ محتاجیم به دعا عزیزم مرسی❤ خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘
samijon00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 منم نزدیک دوساله ک ب خواستم نرسیدم فعلا من چهار ساله که منتظرم😔انشالله توم میرسی عزیزم هرچه زودتر❤ خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 من چهار ساله که منتظرم😔انشالله توم میرسی عزیزم هرچه زودتر❤ ای خدااااا یعنی میشه بچه ها توروبخدا دعام کنید نیاز دارم😭😭 حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
zendegiafsoon عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 4450 گلم برات فرستادم منم خیلی دلم شکسته. همه ش میگم پس کی قراره نوبت من بشه.
samijon00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 ای خدااااا یعنی میشه بچه ها توروبخدا دعام کنید نیاز دارم😭😭 کار خدا نشد نداره من چهار ساله منتظرم هنوزم ناامید نشدم ناامید نباش همه امیدتم بخدا باشه شک نکن که میشه خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘
samijon00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 گلم برات فرستادم منم خیلی دلم شکسته. همه ش میگم پس کی قراره نوبت من بشه. مرسز عزیز دلم انشالله دیگه نوبت توه خدا بزرگه خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 کار خدا نشد نداره من چهار ساله منتظرم هنوزم ناامید نشدم ناامید نباش همه امیدتم بخدا باشه شک نکن که م ... قربونت برم انشاالله بحق این ماه عزیز هر چی حاجتمنده ب حاجتشون برین تا شب قدر خدا پای ارزشون رو امضا کنه حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
samijon00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 196 قربونت برم انشاالله بحق این ماه عزیز هر چی حاجتمنده ب حاجتشون برین تا شب قدر خدا پای ارزشون رو امضا ... انشالله عزیزم ❤❤❤ خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝ فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕 ممنونم مهربونم، بخند 😘