2777
2789
عنوان

عکس سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 39553 بازدید | 340 پست
فرشمونو تازه خریدیم😍

تو رو خدا واسم دعا کن خدا به منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه.  موقع زایمانت برام دعا کن

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از الان هد نزار سرش خدای نکرده کچل نشه نینی جانمان^^

نه بزرگه فک کنم برا عید اندازش شه. صفحه آخرم عکس فرششه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
عزیزم مبارک باشه میشه بگی کهنه شورو چند گرفتی؟؟ واینکه سرویس چوبی رو از کجای اردبیل گرفتی؟؟

کهنه شور 3/5کیلویی هستش 550 تومن خریدم. ولی سرویس چوبش بخدا یادم نیس کجا بود. فقط میدونم اسم فروشگاه 505 بود. اخه کلی گشتیم تا قیمت مناسب پیدا کنیم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
عزیزم مبارک باشه میشه بگی کهنه شورو چند گرفتی؟؟ واینکه سرویس چوبی رو از کجای اردبیل گرفتی؟؟

باز نگاه میکنم اگه فاکتورش مونده بود ادرسو میگم بهت. 

فدات عزیز آخه سمت قیام ارزونه گفتم شاید از اونجا گرفتی کهنه شورم یادت نیست از کجا گرفتی؟

اتفاقا سمت قیام بود ولی دقیقش رو نمیدونم تو همون ردیف ک لواز خانگیه یه مغازه ی کوچولو بود یه پیر مرد نشسته بود. بعد مغازشون یه شعبه ی دیگه هم داشت پسرش اومد مارو برد اونیکی مغازه

فدات عزیز آخه سمت قیام ارزونه گفتم شاید از اونجا گرفتی کهنه شورم یادت نیست از کجا گرفتی؟

کهنه شور از خاتم النبی

سیسمونی سحر