2777
2789
عنوان

عکس سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 39553 بازدید | 340 پست

الهی. چه خوشگلن    به شادی و دل خوش همشون رو برا گل دخترت استفاده کنی     انشالله سالم و سلامت به دنیا بیاد بغلت بگیریش  

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته ازدواج  کردی؟ شوهر منم نمیخاست ولی جلوگیری هم نمیکرد منم گذاشتم حامله شم. الان دخترم د ...

کلا شوهر من متنفره 

حتی یبار گفت خدایا ما هیچوقت بچه دار نشیم اونم با عصبانیت گفت🤕 

۱سال و نیم عقد بودیم 

یماهه عروسی کردیم ولی همون تو دوران عقدم زیاد باهم بودیم  جوری نبوده ک بگم باهم نبودیم و بزار یه مدت حسابی بگردیم و تنها باشیم 

عزیزم اینا ۱۰ تومن نمیشه

تخت کنار مادر و کمد من ۴  تومن شد

و لباسایی که خریدم همه مارکن و حتی مثال شیشه شیرش ۱۱۰ تومن شده

ولی کلا شد ۸ تومن

من ست تشک مسافرتی و قنداقی و دوتا پتوی مخمل و تشک گارد دار و بالشت شیردهیش و سه تا بالشتش فقط شد ۱ تومن

با این حال همش با ۸ تومن جمع شد

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
عزیزم اینا ۱۰ تومن نمیشه تخت کنار مادر و کمد من ۴  تومن شد و لباسایی که خریدم همه مارکن و حتی ...

بخدا همش فیکس 10 تومن

البته با گوشواره اش

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
بخدا همش فیکس 10 تومن البته با گوشواره اش

عزیزم مبارکت باشه

پس قیمت گوشواره رو با سیسمونی حساب نکن

چون منم با دستبندی که مادرم میخواد بعد زایمان بهم بده میشه ۱۲ تومن

ولی سیسمونی رو قیمت جدا حساب کردم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
سریس 19 تیکه و ست پاپوش و هد و ساپورت

عه اینم مال پسرمنه😂البته فقط همینو داره هنوز هیچی نخریدم.اینم همسرم از ذوقش خرید کرد من نبودم باهاش

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عه اینم مال پسرمنه😂البته فقط همینو داره هنوز هیچی نخریدم.اینم همسرم از ذوقش خرید کرد من نبودم باهاش

😍😍😍وای ننه مث مال دختر منه💋کی میان ما راحت شیم. من امروز رفتم سونوی رشد. دکتر تا کف پاشو بهم نشون داد🤣

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
😍😍😍وای ننه مث مال دختر منه💋کی میان ما راحت شیم. من امروز رفتم سونوی رشد. دکتر تا کف پاشو بهم نشو ...

من تازه هفته ۲۶ م🙁🙁همش استرس همین سونوی رشدو دارم

دقیقا کی بشه بیان بغلمون دیر میگذره خیلی

من تازه هفته ۲۶ م🙁🙁همش استرس همین سونوی رشدو دارم دقیقا کی بشه بیان بغلمون دیر میگذره خیلی

دلت بسوزه من 4 هفته جلوترم🤪🤪🤪

برا منو گفت 27-28مرداد.حالا ما دلمون خوش بود ک اوایل مرداد ب دنیا میاد

دلت بسوزه من 4 هفته جلوترم🤪🤪🤪 برا منو گفت 27-28مرداد.حالا ما دلمون خوش بود ک اوایل مرداد ب دنیا ...

خوش به حالت😄انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

واسه منو ان تی زده ۱۸ شهریور

ولی دیابت بارداری دارم احتمالا یکم جلوتر دنیا بیاد

خوش به حالت😄انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت واسه منو ان تی زده ۱۸ شهریور ولی دیابت بارداری دارم احت ...

ب سلامتی. ان تی برا من 25 مرداد بود 

مبارکه عزیزم.گهواره رو چند گرفتی؟

منم ازینا داشتم برا دخترم ولی اصلاااا بدرد نخورد بچه پرت میشه اینور اونور توش.گهواره قدیمی از خونه مادربزرگم آوردم حسسسابی بدردم خورد

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
آخیش تموم شد.  اگه کم و کسری هست بگین

عالی بودن خیلی حس خوبی از تاپیکت گرفتم انشالله به سلامت دنیا بیاد

خیلی قشنگ بودن مبارکش باشه وااااای دخترونه خیلی خوبه ما خیلی وقته دختر تو فامیل درجه یک نداشتیم😍

تخت 650 کمد 750 تشک تخت 650

عزیزم تخت ۶۵۰ هزار خریدی چه ارزون 

مطمنی ؟ عکس از کاملش میدی برام

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن