2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بو میکنیم 

😂😂😂😂

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

من نمی خورم الان اتفاقا هم بستنی هست هم پفک😣😣

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

من تایمی که رژیم دارم نمیخورم خب 

اخه واقعا اصل رژیم هایی که من از دکتر تغذیه میگیرم رو محور سالم خوری و نخوردن تنقلات من وزنم زیاد نیستگاهی میگیرم اکه بخوام یکم لاغر تر بشم و در جهت سالم خوری خیلی خوبه بعضی رژیم ها 

ولی کلا بعضی وقتا ادم دلش تنقلات میخواد دیگه😂🙈

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

اگه کالری مجازم اجازه بده کمی می خورم ولی اگه کالریم رو مصرف کرده باشم زمین و زمان هم به پام بیفتن نمی خورم😌😌

اره دیگه ما اینجوریم 😌😌

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

من چیز وسوسه انگیز نگه نمیدارم. امروز ته دیگ دلم خواست شیطون گولم زد جوییدم ریختم بیرون

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز