2777
2789
عنوان

ایا علایمم برای بارداریه ؟

55 بازدید | 3 پست

سلام دوستاااان  

منم توی اقدامم برای نی نی دار شدن پری هام 38 روزس تقریبا گاهی جلو میوفته ولی علایم پری رو ک داشتم دقیقا بعد از یک هفتش میشم ولی این بار دو یا سه هفته ای هس ک نشدم هنوز بعد از علایممم

سینه هامم شدیدا درد میکنن در حدی ک دستمم کشیده بشه بهشون بدجور دردمیگیرن حدود سه هفتس اینجورین و متورمشدن و حجم گرفتن دل و کمرمم درد میکنه ولی ن ب شدت زمان پریودیم چون میگیره و ول میکنه قابل تحمله شکمم هم انگار نفخ کرده باشه 

گاهی انقدر گرمم میشه ک دیگه کلافه میشم گاهیم دستام یخ میکنه و سرم گیج میره بعضي روزا تا عصرش خوبم اما شب باز بدتر ميشه بعضي وقتام ميگيره و ول ميكنه چ روزش چ شبش از طرفي من اصلا وزنم اضافه نميشد بايد انقدررررر چيزي ميخوردم تا يك كيلو اصافه بشم ولي الان توي يك هفته پنج كيلو اضافه كردم مامانای گل میشه راهنماییم کنید ببینم باردارم يا ن 

میشه کمکم کنید لطفا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا گفتم مامانم بگیره برام بیاره ولی استرس دارم منفی باشه 

استرس نداشته باش عزیزم هر چی که میخوای ان شاالله همون میشه 

حتمن بیا بگو نتیجه بی بی چک رو 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘