2777
2789
عنوان

لگد جنین

112 بازدید | 19 پست

سلام 

خانوما هفته 28 بارداری هستم... یه روز میشه که اونقدر تکون میخوره و لگد میزنه که نگران میشم یه روزم مثل امروز هم تکون نمیخوره هم احساس میکنم شکمم کوچولو شده... آیا طبیعیه یا من توهم میزنم؟؟ مسخرم نکنید بارداری اولمه چیزی بلد نیستم 😭😭 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

از چند هفتگی تکوناشو حس کردی؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطورم یروز اروم اروم یروز جیگر درمیاره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
منم اینطورم یروز اروم اروم یروز جیگر درمیاره 

یروزایی انگار میخاد بیاد بیرون خخ

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆
از چند هفتگی تکوناشو حس کردی؟

من از بیست هفتگی متوجه شدم اونم بصورت ماهی ک تو دس لیز میخوره

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆
هجده هفته بود فک کنم... بعد از سونو آنومالی 

عزیزدلم خدا برات حفظش کنه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.