2821
2789
عنوان

عروسی

351 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. خواهرم تابستون عروسیش بود که بخاطر کرونا فعلا کنسل شده از اونجا که میگن این کرونا حالا حالا ها هست نمیشه فعلا هم عروسی گرفت اصلا بخوان عروسی هم بگیرن فکر نکنم کسی بیاد خواهرم به شوهرش گفته بجای عروسی گرفتن برن واسه مراسم فرمالیته و اتلیه و عکس ایناشونو بگیرن ولی بجای پول تالار( ۲۰ میلیون الکی بدن تالار عوضش ۷. ۸ تومن بیشتر براشون در نیاد) میگه بده دماغم و عمل کنم🤪 بنظرتون عروسی بگیره بهتره یا بینی عمل کنه🤪😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دوراهی سختی😂

ولی خودش باید ببینه چی براش مهمتره

بعدا پشیمون نشه

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

فرمالیته جای عزوسیو نمیگیره. من ک هم عقدم مجلس داشت، هم جشن عقدم تالار، هم عروسیم، هم فرمالیته و کلیپ داشتم، بازم عروسی دوس دارم😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊