2777
2789
عنوان

ي خبر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 62 پست
تو رو خدا تزدیک افطاره براتون صلوات میفرستم این تاپیکو گزارش بزتبن بخدا میارسم شرمتده https://www. ...

عزيزم گزارش بزنیم شما و ما میترکیم 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اولم گفته بودن با زمین برخورد نمیکنه دیگه نگران چی باشیم...سوخته بود خبر جدید چی داری

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

رییس ناسا خودشون تو استوری اینستاشون این موضوع شهاب سنگ رو قبل از عید تکذیب کردند.

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

من خبر خوب دارو یا واکسن کروناست .شهاب سنگ که اگه میومد همه جهان خلاص بودن ترسی نداشت

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

اینو از قبل می‌دونستیم که هیچ برخوردی با زمین نداره.سایت ناسا را رو چک کرده بودین شما هم میفهمی دین. ولی از اونجا که ملت ایران سرشون درد می‌کنه برا زجر کشیدن و استرس داشتن الکی شایعه سازی میکنن و خودشون هم شایعاتشون رو باور میکنن

نره كمون كنه جايي برگرده ما عادت نداريم به اينحجم از خوش شانسي🤪🤪

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
٦ ميليون كليومتر رو چطور نتونسته بودن تشخيص بدن🤪🤪

شما اطلاعاتت به روز نیست بیست ساله ناسا این شهاب سنگ زیر نظر داره! ۶/۳ میلیون کیلومتر از سال قبل اعلام کردن فاصله اش رو !!! ناسا از اول هم گفت مشکلی نیست فقط یه جمله تو‌ مقاله اش گفت اگر تو چرخش شهاب سنگ تغییری ایجاد شه ممکنه برای زمین خطرناک باشه!! دیگه خبرگزاری ها خودشون کشتن و بزرگش کردن!!! 

تازه سال ۲۰۷۹ هم دوباره همین شهاب سنگ که رفته چرخاشو زده تو فضا برمیگرده از کنار زمین رد میشه و‌اون موقع فاصله اش کمی نزدیکتر میشه که بازم میگن مشکلی ایجاد نمیکنه

چقدر غلط املایی داری خواهر خخخخ

غلط إملائي نيست جانم ك 😏😏

ميگم شهاب سنگ برگرده ها 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰