2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عصایی دسته.. اصلا بعد اون میفهمی اشپزی یعنی چی

باهاش دقیقا چکار میکنی؟من فقط برا نینیم استفاده میکنم. مال من چند کاره هست . ولی چون بقیه وسایل رو هم دارم دیگه از این استفاده نمیکنم

اها برا میکس غذا نوزاد؟ اونم خوب آسیاب برقی کوچولو دم دستی هست راحت تره ک

اره. آسیاب برقی خیلی دم و دستگاه داره. اینو میزاری تو قابلمه نینی ، دو یه بار دکمش رو میزنی و غذا کاملا پوره شده. بعدم فقط میخواد سرش رو بشوری. 

باهاش دقیقا چکار میکنی؟من فقط برا نینیم استفاده میکنم. مال من چند کاره هست . ولی چون بقیه وسایل رو ه ...

برا پیازز خوردن ..‌سبزی .. شیر موز درست کردن ... هویج خورد کردن .‌..کباب تابه ای میخام درست کنم همه ی مواد یکی کرددن ...‌عالیه 

برای چه کاری استفاده میکنید پس من چرا راضی نیستم رفتم یه بارالویه درست کنم انقدر موادرو له کرد ...

من هر گز برای الویه و اینا استفاده نمی کنم اصلاً ماهیت سیب زمینی رو عوض می کنه. 

اولین و دم دستی ترین کاربردش برای من پوره کردن گوجه برای املته. برای معجون و فالوده استفاده می کنم. مواد کیکم رو اگر خیلی نیاز به همزن نداشته باشه باهاش مخلوط می کنم. حلیم و شیر برنج و شله زرد رو تو کمتر از ۴۵ دقیقه آماده می کنم و خیلی کارای دیگه. برای غذای بچه هم عالی بود. از سبزی خورد کنش هم زیاد استفاده می کنم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
برا پیازز خوردن ..‌سبزی .. شیر موز درست کردن ... هویج خورد کردن .‌..کباب تابه ای میخام درست کنم همه ...

خب آخه پوره می‌کنه خود گوشتکوبه. پیاز رو بطور کامل له می‌کنه. مگر اینکه از ظرف و سری خرد کن استفاده کنی. درسته؟