2777
2789
عنوان

نذری

195 بازدید | 19 پست

خانما من هر سال نذر داشتم تو 5 شنبه ماه رمضان برای افطاری یا شله زرد یا آش رشته درست میکردم و میبردم سرخاک یه نفر خیرات میکردم و بین همسایه هاهم پخش میکردم الان امسال باید چه طوری نذرمو ادا کنم؟ بخاطر این ویروس میگم.فکر بودم هزینش رو بدم به توانبخشی یا شیرخوارگاه ولی یکی از اشناها گفت قبلا اینکار کرده و متاسفانه به اون افراد اعتماد نداره . به نظرتون اگه خودم بپزم و ببرم برای خانه سالمندان یا همون توانبخشی اشکالی داره؟ قبول میکنن این مراکز؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

خودت توخونه درست کن توظرف دردار بریز ببر پخش کن مشکلی نیست ک 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت توخونه درست کن توظرف دردار بریز ببر پخش کن مشکلی نیست ک 

یعنی بین مردم و همسایه ها؟ 

یعنی بین مردم و همسایه ها؟ 

اگه نیت خاصی نکردی کجا پخش کنی اشکال نداره بین همسایه ها مردم پخش کن.مهم اداکردن نذرته وبیرون بردنش همین .

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
اگه غذای خاصی نذر نکردی میتونی بری نونوایی پول بدی مثلا بگی تا شب نون بپزه خیرات امواتت کنه 

یه دیگ بزرگ هر سال اش رشته با یه دیگم شله زرد پارسال بین خوابگاه ها تقسیم کردیم ولی امسال میترسم کسسی بخاطر کرونا قبول نکنه

یا اینکه درست کن، بهداشتی بسته بندی کن، ببر یه محله فقیر نشین،حاشیه شهر، اونجاها پخش کن،اونجاها نذری رو ازتون قبول میکنن، ثوابش هم بیشتره.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
یه دیگ بزرگ هر سال اش رشته با یه دیگم شله زرد پارسال بین خوابگاه ها تقسیم کردیم ولی امسال میترسم کسس ...

خوب تغییر بده غذا،همانطور که بالاگفتم ببر محله های فقیر نشین

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

یعنی تو این وضعه کرونا اگه الان براتون نذری بیارن شما میخورید؟ بعصیا دور میریزن میترسم حیف بشه گناهه