2821
2789

درسته بعضیا واقعن تجربه کردن اما راه حل درست بدین به طرف. نمونش  خود من که امروز هرچی تاپیک زدم همه گفتن کات کن. مگه عشق وجود نداره بین دو طرف که از هم بگذرن؟ همینجوری آسون عاشق میشین و آسون حکم جدایی میدین؟؟! خانواده عشقم با من و خانوادم مشکل دارن یجوری راهنماییم کردین که از خودشم یه اژدها ساختم .....

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط_طلاق#  

فقط_کات#  

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

شنونده خودش باید عاقل باشه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

آدم برای عشقش باید بجنگه! اما درست اینایی ک نمیجنگن یا عشقی وجود نداره یا ول کردن یا جای دیگه سرشون گرمه

وگرنه آدم برای رابطه عاطفیش ک طبیعتا هیجانات افت میکنه صمیمیت و شناخت و تعلق خاطر بیشتر میشه و اگرم اینطور نیست یعنی واقعا رابطه اینجوریه ک روز های رنجش علی رغم تمام تلاش های من بیشتر از روزهای خوبشه، آسیب های فیزیکی و امنیتی به ذهن و مغز و قلب من وارد میشه ، اگه چنین چیزی رو دارید تجربه میکنید جدایی بد نیست لازمه

طبیعتا ما باید جایی واسه ای کاش نزاشته باشیم ، خیلی ها تجربه جدایی داشتند اینجور نبود ک ار بین رفته باشید

بلاخره ب یک امید رابطه رو شروع کردین یا شما رفتار اشتباه داشتید یا آسیب فراتر از انتظار شما بود یا آدما  با شما دچار اصطکاک شدید میشن ،

تصمیم گرفتید جدا شید تصمیم نگرفتین بمیرین ک

بلاخره با مسئولیت پذیری زندگی رو ادامه بدید، خیلی از کسانی ک جدا میشن ب دلیل درستی جدا میشن و این جدایی به رشد فردیت آنها کمک‌میکنه تا زمانی ک تن بدن ب ازدواج پر از رنج و کینه

تضمینی نیست ک همیشه خوشحال باشیم خیلی چیزا حال خوب ب ما نمیده اما درسته

خیلی سخت و اعصاب خورد کنه اما کار درستیه!

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

خیلی معذرت میخوام معذرت میخوام معذرت میخوام 

ولی

بی خود کردی جایی به این بی درو پیکری مشورت خواستی !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
2823
2791
2779
2792