2777
2789
عنوان

یکی از عجایب نی نی سایت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 135 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خودمم دیدم گاهی این بحثا پیش اومده ولی آخه بحث رودررو یه مساله ست  ولی اینکه توی یه تاپ ...

بله گفتید 😄🌸

من از موهای کوتاهش خوشم میاد برا اون گذاشتم‌ پروفایلم

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

من به شخصه از همین جا اعلام مینومایم دوست پسر اولم یادم نیست کي بود اصلا😂✋🏾

احتمالا از مهد کودک کمر همت بسته بودی  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
شعور شمام درهمین حده ک اینجوری حرف بزنی عزیزم هی خواستم این  نگم ولی اعصابم بهم ریخت

منم هی می خواستم نگم ولی دیدم درمقابل اون حرف شما حیفه ساکت بشینم😄

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
بله گفتید 😄🌸 من از موهای کوتاهش خوشم میاد برا اون گذاشتم‌ پروفایلم

من دو سه دفعه موهامو اینقدری زدم

دقیقا یه بار دلیلش همین اودری تتو بود  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
احتمالا از مهد کودک کمر همت بسته بودی    

منم مهد کودک با یه پسری دوست بودم😂😂😂  باهم نقاشی میکردیم😎😎😝 عاشقانه هایی داشتیم حیف عمر خوشبختیمون کوتاه بود😂 دیگ رفت مدرسه پسرانه و از هم جدا شدیم😂  

هانی خانم هستم 🔫😂
خودشون هم عقده حقارت دارند من دوتا دوست دارم یکیشون واقعا زیبااا وقدبلند وجداب دوست دیگه قیافه خیلی ...

آره به خدا راست میگی منم یه فامیلی  دارم همینجوریه اصلا حالت از حرف زدنش به هم میخوره به نظرم اون حرفا گفتن نداره وپز دهدن هم همینطور

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
من دو سه دفعه موهامو اینقدری زدم دقیقا یه بار دلیلش همین اودری تتو بود    

😄

من موهام همیشه کوتاهه 😄

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

منم مهد کودک با یه پسری دوست بودم😂😂😂  باهم نقاشی میکردیم😎😎😝 عاشقانه هایی داشتیم حیف عمر خ ...

لعنتی    

خوشبختی در رده مگس وزن

از ادم هایی ک تنها افتخارشون تو زندگی ازدواجشونه متنفرم.. من ی دختر خاله دارم فوق لیسانس تو بهترین دانشگاه تهران درس خونده .. بعد از قیافش نگم خیلیییی خوشگله چشم سبز و بور قد بلند.. خیلیی هم دختر با کمالاتیه و مومن و خوش برخورد و چون فوق لیسانس میخونه هنوز ازدواج نکرده بعد ی دختر خاله دیگ دارم تو ۱۷ سالگی با ی پسر ازدواج کرده ی زندگی بدبختانه داره بعد پز شوهرشو به اون  یکی دختر خالم میدع کلی هم افتخار میکنه😂😂😂😂

اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،خواننده اشتباه میخونه😒