2777
2789
عنوان

فازش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
اصن نمیگیرم منظورشو

عکس چی فرستاده برات که گفته این عکسو فرستاده تا بگه بچه ات از شوهرت قشنگتر میشه و فلان اون عکسه برای دونستن فازش خیلی مهمه

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مسئول بیشعوری مردم نیستم من مسئول بی تربیتی مردم نیستم🙄من مسئول بیشعوری مردم نیستم من مسئول بی تربیتی مردم نیستم

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
عکس چی فرستاده برات که گفته این عکسو فرستاده تا بگه بچه ات از شوهرت قشنگتر میشه و فلان اون عکسه برای ...

عکس بچگیای شوهرم

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
از کجا میدونی،شوهرت ک گفت چیزی نگفت،،پیش داوری نکن،،زندگی بخوادت آسون بگیر،جوابشم خوب دادی

عه میگی جوابشو خوب دادم؟خوبه پس 

من مسئول بیشعوری مردم نیستم من مسئول بی تربیتی مردم نیستم🙄من مسئول بیشعوری مردم نیستم من مسئول بی ت ...

ایول ایول      

فاصله تان را با آدم ها رعایت کنید ؛ آدم ها یکدفه می زنند روی ترمز ؛ و آن وقت شما مقصری..
عکس بچگیای شوهرم

ای بابا اصلا بچه شبیه شما باشه یاشبیه شما مگه فرقی هم میکنه خب بلاخره نوه ی اوناس دیگه ازتون گله کرده که چرا زنگ نمیزنین بهشون منم قبلا مادر شوهرم اینجوری بود میرفتم خونه ی بابام بعدش گله میکرد که میری اونجا یه زنگ بهم نمیزنی ببینی من مرده ام یازنده منم یه بار برای همیشه جوابشو دادم گفتم مامان من خبرت رو هرروز از پسرت میگرفتم بعدشم من زنگ نزدم شما زنگ میزدی بلاخره منم عروسم توقع دارم از شما دیگه که جلو خانواده ام زنگ بزنی تا اونا ببینن شما چقدر خوبی هوای عروست رو داری الان میرم خونه بابام خودش بهم زنگ میزنه خیلی دوستش دارم هم خوبی داره هم بدی اما من دوستش دارم 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
ای بابا اصلا بچه شبیه شما باشه یاشبیه شما مگه فرقی هم میکنه خب بلاخره نوه ی اوناس دیگه ازتون گله کرد ...

خوبه خداروشکر من نمیتونم یه سری کارای مادزشوهرموفراموش کنم حلقمه شوهرمودادم دستش نگه داره فروختش تیکه انداختنش پشت سرخانوادم حرف زدنش اینکه دنبال اینع خونه ای ک سرعقد سه دنگشو بنامم کردن الان میخادشو به همه ی دنیاگفته شوهرم سرش کلاه گذاشته وقتی سقط کردم اومد دعواراه انداخت توخونمو رفت ازیادم نمیره دست خودم نیس حالا همه ی دنیابگن تورعایت کن اونم مثث مادرته خو نیس🤷‍♀️

خوبه خداروشکر من نمیتونم یه سری کارای مادزشوهرموفراموش کنم حلقمه شوهرمودادم دستش نگه داره فروختش تیک ...

خب حق داری عزیزم زخمی که حرف و نیش و کنایه به آدم میزنه از زخم چاقو دردناکتره