2777
2789
عنوان

فازش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
بچ ها بخدا انقد تو صفحه تبلیغ هست،مخم هنگید این چ وضعیه

نمیشه جایی اعتراض بزنیم؟ ای کاش تبلیغا هم گزارش زدن داشت

فاصله تان را با آدم ها رعایت کنید ؛ آدم ها یکدفه می زنند روی ترمز ؛ و آن وقت شما مقصری..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت فازت چیع؟ کسی بی محلت میکنه توهم بی محلش کن نیاز نیست ب روش بیاری ک اونم الکی دلیل بیاره

اخه فقط بی محلی نیس ک مامان من تو کرونا از یه شهر رفت یه شهر دیگ ک اثاثای منو به دندون بیاره چون خودم بارداربودم نمیتونستم برم زنگ نزدن یه تشکر بعد من باردارم مادریاخواهرش زنگ نزدن یه احوال بپرسن تاالان ک ۹ماهمه ولی فقط توقع دارن من زنگ بزنم

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
فاز خودت چیه؟؟؟ زشته تو ما رو دوست نداری مگه کلاس اولی هستی اینجوری حرف میزنی

مگ چجوری حرف زدم😐

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

وا تو هم میگفتی بچه حالا یا به باباش میره یا به مادرش شبیه هرکدوم ما بشه خوشکل و دوست داشتنیه بعدم بگو از قدیم گفتن دل به دل راه داره مگه شما منو دوست ندارین که من نداشته باشم 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
والا نفهمیدم چی به چیه فقط فهمیدم چیزی نگفته که گفته حالی نمیپرسی 

اخه شماها نمی دونید توخونه چیا پشت سرم گفتن ک این متنو فرستادن برامن😂

بچ ها پیام سبزه،استاترع سفیده ،برادرشوهرشه فک کنم

اره

وا تو هم میگفتی بچه حالا یا به باباش میره یا به مادرش شبیه هرکدوم ما بشه خوشکل و دوست داشتنیه بعدم ب ...

اصن نمیگیرم منظورشو

بنظر من مهم نبوده،،یع گلگی کرده فقط،ک اونم جواب شو ودلیل شو گفتی بهش،،

اخه پس چرابعدش زنگ زده به شوهرم دری وری بمن😑

اخه فقط بی محلی نیس ک مامان من تو کرونا از یه شهر رفت یه شهر دیگ ک اثاثای منو به دندون بیاره چون خود ...

همیشه باخودت تکرار کن من مسوول بیشعوری مردم نیستم من مسوول بی تربیتی مردم نیستم  پس خودمو واسشون اذیت نمیکنم اینجوری خودت راحت تری  

فاصله تان را با آدم ها رعایت کنید ؛ آدم ها یکدفه می زنند روی ترمز ؛ و آن وقت شما مقصری..