2777
2789
عنوان

مهریه

805 بازدید | 17 پست

یه تاپیک خوب توسط دوستم خانم اذرماهی زده شد . که خب طبق معمول بحث کردن رو بلد نیستیم . اونجا یکی از کاربرا ریپلایم کرد که تاپیک قفل شد اینجا جواب میدم .

@pani54  

با احترام یه مقدار جمله بندیتون از نظر من مناسب نبود و مثال های نقض زیادی داشت البته از دید من . من حتی زمانی که ۱۸ سالم بود و همسرم فوت شد خودم سرکار رفتم و خرج پسرمو دراوردم با وجودی که پدرم از سرشناس های شهرمونه .‌نخواستم بعدها عروس بگه که خرج پسرت رو بابات داد و ... . بنابراین برای منی که اینجوری کار کردم و مستقل و صاحب کارم هیچ زمان اون شرایط پیش نمیاد و مهریه نخواستنم هم دلایل خودش رو داره . ضمن اینکه به حدی با شوهرم اوکی هستم که دار و ندارش رو خودش بدون اینکه من بگم به نامم زده و حتی کارت بانکیش به نام خودمه . زمانی هم که شرع میگه پدر و مادر یک ششم سهم دارن با قانون خدا که نمیشه مقابله کرد مشکلی ندارم که خانواده اش از دسترنج پسرشون استفاده کنن وظیفه شوهرمه حتی کمک کنه هر چند پدرشوهرم مشکل مالی نداره و با پدرم برابری میکنه . بهر حال انشالله همیشه شاد باشید .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

جریان چی بود میمونمت؟

منم خیلی بهم میگن عقل ندارم که مهریه ام یک سکه است

روم نمیشه و نمیخوام بگم عقلم بیشتر از خیلی هاست که مهریه میبخشن تا طلاق بگیرن

ان شالله زندگی ات پر از خیر کثیر باشه

بلوغ فکری توی ازدواج خیلی مهمه و متاسفانه اینجا چندان بهش توجه نمیشه

جریان چی بود میمونمت؟ منم خیلی بهم میگن عقل ندارم که مهریه ام یک سکه است روم نمیشه و نمیخوام بگم ع ...

واقعا اصلا اینجا یه حرفایی میزنن ادم خندش میگیره .دقیقا ریختن رو سرمون که اینده نگر نیستیم که مهریه نداریم و ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4288450/مهریه-ی-من-فقط-یه-سکه-هست-در-ازای-اخذ-تمامی-حقوق?page=1

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییییییییییی حرص خوردم میگن اول زندگی حرف طلاق خوب نیست پس چرا حرف مهریه و چونه زدن خوبه؟ انگا ...

کلا حرفاشون ضد و نقیضه . واقعا درکشون نمیکنم . از کاربرای خاصی هم که دفاع میکردن تعجب کردم . خب مادر پرستار بچه اس هیچ زمان تو ایران چه پدر باشه چه نباشه مادر تصمیم گیرنده برای کارای قانونی بچه نیست 😁

کلا حرفاشون ضد و نقیضه . واقعا درکشون نمیکنم . از کاربرای خاصی هم که دفاع میکردن تعجب کردم . خب مادر ...

نمیدونم میمونمت

برای مثال من ونوس رو قبول دارم

حرفاش عاقلانه است ولی سابقه فوت شوهرخاله اش هم اتفاق بدیه

میگم ولی الان که قدیم نیست فقط مهریه باشه

الان حقوق قانونی خیلی پررنگ شده

حق تنصیف هست

حق انتخاب محل سکونت هست

هزار تا حق هست 

راستش من از اول با این کلمه مهریه مشکل دارم

اکه مهریه نشونه مهر و محبت هست خب باید بشه پرداخت بشه نه وقت طلاق بلکه وقت عاشقی و زندگی

اینجا فهمیده ام من هرگز نمی تونم بعضی کاربرا رو درک کنم و اونا هم منو درک نمیکنن

ولی من به اونا نمیگم مهریهاز نظر من یعنی نرخ فروخته شدن. اونا به من میگن خر و بی فکر و شوهرت که مرد چه میکنی

دقیقا با همین ادبیات میگن ها

نمیدونم میمونمت برای مثال من ونوس رو قبول دارم حرفاش عاقلانه است ولی سابقه فوت شوهرخاله اش هم اتفا ...

والا منم از ونوس تعجب کردم خب قطعا شوهرخاله ونوس از دید من کوتاهی کرده که در زمان حیاتش اموالش رو به نام خانمش نکرده حالا نمیگم همش ولی نصف نصف چون زن و مرد باهم زحمت میکشن تا زندگی ساخته بشه .از دید من باشه وقتی من بفهمم شوهرم اهام نیست و حساب کتاب مالیش رو ازم جدا میکنه قطعا باهاش زندگی نمیکنم  همون اوایل جدامیشدم یا خودم کار میکردم با درامد مستقل که مثل خاله ونوس نشم . منم درکشون نمیکنم مهریه از دید من الکیه خب این چه هدیه ایه که بخاطرش پاشی دادگاه بری ؟ یعنی ماهی پونصد تومن که تو اقساط مهریه بهت میدن رو خودت نمیتونی دربیاری ؟ ازدواج اولم مهریه ام ۱۳۶۵ تا سکه و خونه و باغ و .... بود ولی اینا برای من نمی ارزید من فقط بچمو میخواستم حاضر بودم بمیرم ولی بچمو ازم نگیرن .چه زجری کشیدم سر همین حضانت به قول اینا بی ارزش بچه !!!  اپرا من از این کاربرا با این دیدگاه میترسم .

والا منم از ونوس تعجب کردم خب قطعا شوهرخاله ونوس از دید من کوتاهی کرده که در زمان حیاتش اموالش رو به ...

منم می ترسم میمونمت 

اینا همون بغل دستی توی مترو هستند

اینا مادرهمکلاسی بچه مون هستند

اینا حتی فلان دوستی هستند که هرگز این حرفها باهاشون پیش نیومده

منم می ترسم میمونمت  اینا همون بغل دستی توی مترو هستند اینا مادرهمکلاسی بچه مون هستند اینا ح ...

دقیقا . خدا بهمون رحم کنه با این وضع حالا حالا جهان سومیم

نمیدونم میمونمت برای مثال من ونوس رو قبول دارم حرفاش عاقلانه است ولی سابقه فوت شوهرخاله اش هم اتفا ...

شما خودتون شغل پردرامد دارید پول و ... دارید

نیازی به مهرندارید حق طلاق درعوض گرفتیدتااگه شوهرتون بددراومد راحت خودتون آزاد کنید

اما اون خانمهایی که اصرار به مهریه دارن اوناهم خیلی عاقل ولی اونا خوش شانس نیستن درامدی ندارن طلاق گرفتن نه خونه بابا رادارن ونه سرپناهی 

بنابراین اصرار مهریه دارن تا اگه بد شدازدواجشون چون کسی آینده ندیده توخیابون نمونند

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
شما خودتون شغل پردرامد دارید پول و ... دارید نیازی به مهرندارید حق طلاق درعوض گرفتیدتااگه شوهرتون ب ...

اونا بهتره به فکر توانمند کردن خودشون باشند 

چون مهریه تا بخوان بگیرن و با این نرخ امروز که شش ماه یه نیم سکه است هم به جایی نمیرسن 

اونا بهتره به فکر توانمند کردن خودشون باشند  چون مهریه تا بخوان بگیرن و با این نرخ امروز ...

خب همون تواین ایران داغونه براخیلی زنها توانمندشدن سخته شما شانس داشتی براخیلیها نمیشه

درضمن اگه مهر کم باشه بعصی پسرها بادخترازدواج می کنتد بعد یکسال که لذت بردن راحت طلاق میدن میرن

مث اینکه دختربی ارزش بوده اومده لذتش مفت برده رفته 

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
وایییییییییییی حرص خوردم میگن اول زندگی حرف طلاق خوب نیست پس چرا حرف مهریه و چونه زدن خوبه؟ انگا ...

وای چه مثال قشنگی زدی😅منو اینجا خوردن وقتی تاپیک زدم اعتراض کردم ب خواستگارای خواهرم ک خواهرم میگه من هیچ مهریه ای نمیخوام ولی تمام حق و حقوقی ک ب واسطه ازدواج از من گرفته میشه رو میخوام 

شروع کردن گفتن خواستگاره حق داره خب ترسیده ،گفتم خواخرم گفته مهریه نمیخوام از چی میترسه ؟میگه پسره میترسه چون اول کاری داری حرف طلاقو پیش میکشی😐اعتماد نداری؟

اصلا نمیفهمیدن چی میگیم 

این مثالتون و من داشته باشم پیش خودم😂😂😂عالی بود👌👌👌فک کنم باهاش بشه ب طرف مقابل فهموند منظور چیه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>