2777
2789
عنوان

جدایی

117 بازدید | 21 پست

سلام دوستای خوبم من اولین تاپیکمه و بخاطر ی مشکل خیلی بزرگ ب کمکتون احتیاج دارم

راسیتش من باشوهرم مشکل دارم و دیروز زدم ب سیم اخر وگفتم میرم خونه بابام اونم ک دید حریفم نمیشه گفت خودم میبرمت ولی بزار یکم بخوابم و مطمئنم وقت کشی کردیجورای من منصرف بشم اما نشدم چون بهم گفت بخاطرمهریه تحملت میکنموحالااینطورشدمن ازدیروزخونه بابامم..اما اون بابابام مشکل داره وباهم حرف نمیزنن واسه همین نمیاددنبالم و میگه میام سرکوچه بیاببرمت سرخونه زندگیمون.اما بابام نمیزاره میگه بایدبیاددنبالت منتتم ببره.امااون گفت بری نمیام دنبالت وخیلی هم یکدنده تشریف داره و حتی میگه من زیر حرفم بخاطر تو زدم و میام تاسرکوچه دنبالت اماباکسی حرف نمیزنم..نمیدونم چیکارکنم پیش خودم میگم یعنی من ارزش اینوندارم بخاطرمن بابابام حرف بزنه توروخداراهنماییم کنیددرضمن بچه ندارم22سالمه

بنظرم برگرد

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیاد ینی چی پدرته باید بهش احترام بزاره

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون