2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم کفریمواقعا

968 بازدید | 117 پست

کاش کسای ک خودشون رعایت نمیکنن خداقل کاری ب بقیه نداشتن دیونم کرد باید بیایدو من فقط ی پسر دارم دوماه ندیدمش انگار مامان من دل ندارع فقط این بچه داره 

وای😠🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بکشش😎

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
چرا از دستش عصبانیی؟

چون گیر داده شام یانهار بیاید خونمون روز پنجاه بار زنگ میزنم منم ملدر دارم قرار باشم برم اول خونه مامانم میرم من نمیخام قرنطینمو بشکنم من نمیتونم مثل خیلیا بی فکرباشم توحه نکنم

خوب چرا نمیرین کرونا تا سال بعد باهامون هست دیگ خونه نزدیکاتون برید دیگ ـخوب چ کاریه برید روبوسیو بغل ممنون دستاتونم مرتب ضدعفونی کنید 

ب شایعات توجه نکنید فقط در صورتی ک علایم باشه ناقل هستید  ، الان ی سریا میان منو میخورن ولی منم نزدیک چهل روز تو قرنطینه کامل بردم و راه دورم ابجیامو داداشام همش خبر مادر پدرمو میگرفتن و میگفتن ک نمیشه ک اگ ماهم نریم اگ ناخوش بودن کی میخواد ب داداشون برسونه  اوناهم رعایت میکردن فقط خونه پدر مادر میرفتن 

بعدم کرونارو همه میگیرن یعنی همه اخرش میگیرن اینم ک هی توصیه میکنن ک بیرون نرید میحوان همه مردم ی دفعه نگیرن ک بیمارستانا پر بشه 

حالا نیای منو بخوریدا

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
خوب چرا نمیرین کرونا تا سال بعد باهامون هست دیگ خونه نزدیکاتون برید دیگ ـخوب چ کاریه برید روبوسیو بغ ...

من میترسم اونا پدرشوهرم زیاد کارش بامردم سرکارو داره

مادر شوهر منم هرروز زنگ میزنه به شوهرم گریه میکنه میگه تو مگه احساس و عاطفه نداری 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی