2777
2789
عنوان

سیارک رفت تا ۲۰۷۹

209 بازدید | 15 پست

توجهتون رو به خبر جلب میکنم دیگه از خان شهاب سنگ گذشتیم 🤭

قلبت را با خیرخواهی و امید پر از نور کن 🌹ذهنت را فقط بر قدمهایت رو به موفقیت متمرکز کن🌱

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم هنوز ساعت ۵عصر قراره عبور کنه تامیک اخرم رو بخون با لینک از سیارک هست که ببینی کلیپ لحظه به لحظه اش رو

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
حالا وقتش ما حال اونایی که چند ماهه تو نی نی سایت سرویسمون کردنو بگیریم 

ای گل گفتی

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

اقا بلاخره کی میخوره من الان باشوهرم حرف زدم میگم بیا خونه توخونه خودمون بریم روهوا😂

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_3  

سلام میشه تاپیک سیارک رو برام حذف کنید 

قلبت را با خیرخواهی و امید پر از نور کن 🌹ذهنت را فقط بر قدمهایت رو به موفقیت متمرکز کن🌱