2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
اهااا پس سودش از خرید و فروشش هست درسته؟ و این که کم ترین مقدار بخوام بار اول سرمایه بزارم چقدر ...

سودش از خرید و فروش سهام هست و اینکه سهامی که میخرید اگه رشد کنه شما هم سود میکنین

مثلا سهام یه شرکت رو میخرین هر سهم 100 تومن . بعدش اون شرکت مثلااااا پیشرفت میکنه ، گسترش پیدا میکنه و خلاصه ارزش سهامش افزایش پیدا میکنه و میشه مثلا هرسهم 200 تومن . اینجوری شما پولت دو برابر میشه

البته یکم پیچیده تر از ایناس ولی خب من ساده ترین حالتو گفتم که متوجه بشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سودش از خرید و فروش سهام هست و اینکه سهامی که میخرید اگه رشد کنه شما هم سود میکنین مثلا سهام یه ...

فایده نداره که ⁦☹️⁩

خب ادم خونه میخره میفروشه 

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
اول دانش بورس بعدش ورود البته این عرضه های اولیه دانش خاصی نمیخواد بیا حتما ازشون استفاده کن.

سلام شما تو بورس فعالیت دارید؟

میشه ازتون بپرسم به نظرتون خوبه من برای خرید عرضه اولیه از حالت خودکار استفاده کنم؟ دوست دارم نظرتونو بدونم

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
سلام شما تو بورس فعالیت دارید؟ میشه ازتون بپرسم به نظرتون خوبه من برای خرید عرضه اولیه از حالت خودک ...

سلام. خرید عرضه اولیه که کاری نداره و نیازی به حالت خودکار نداره!

ولی سعی کنین عرضه های اولیه رو از دست ندین

سلام. خرید عرضه اولیه که کاری نداره و نیازی به حالت خودکار نداره! ولی سعی کنین عرضه های اولیه رو از ...

سلام ممنونم بابت پاسختون....عذر میخوام دیر تشکر کردم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪