2777
2789
عنوان

بورس

138 بازدید | 22 پست

سلام و ظهر همگی بخیر...من مایلم وارد دنیای بورس شم و تو این سایت مطالبی هم خوندم ولی حقیقتش کاربر ها از اصطلاحاتی استفاده کردن که من متوجه نشدم.میشه خواهش کنم هر کس سررشته ای از بورس داره در موردشون توضیح بده؟

خیلی ممنونم

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

اینجا سایت بورس نیست 

برو سایت بورس کمکت کن🎈🤗

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ۷ ۸ ۱۰ تومان بزنم تو بورس؟🤔

درامدش چجوریه🤔

البته من مغازه دارم خودم

ولی دیدم بورس رونق گرفته گفتم برم ببینم چی داره 🤔

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
اگه پول بلااستفاده و بیکاره، که خیلی خوبه

آره بیشتر هم میتونم سرمایه بزارم

ولی خب دقیقا در آمد بورس چجوری هست؟

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
من تو تاپیک هام یه تاپیک هست اسمش توضیح مبتدی در مورد بورسه

مرسی حتما میخونمش

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
اول دانش بورس بعدش ورود البته این عرضه های اولیه دانش خاصی نمیخواد بیا حتما ازشون استفاده کن.

بله حرفتون کاملا درسته

میشه یکی به من بگه کارگزار یعنی چی؟

آره بیشتر هم میتونم سرمایه بزارم ولی خب دقیقا در آمد بورس چجوری هست؟

دیگه بستگی داره به سهمایی که خریده میشه. یکی بازدهش خیلی خوبه، با یکی سود میکنی ، با یکی ضرر. برا همین میگم دانشش خیلی مهمه. باید بفهمی چی بخری و کی بخری و کی بفروشی

لینکشو گذاشتم البته توضیحات من بسیااااار ابتدایی هست فقط برای اینکه بدونین بورس چیه

مرسی مشکل منم دقیقا همین جاست چون از بورس هیچ اطلاعی ندارم و میخوام تازه بشناسمش

دیگه بستگی داره به سهمایی که خریده میشه. یکی بازدهش خیلی خوبه، با یکی سود میکنی ، با یکی ضرر. برا هم ...

اهااا

پس سودش از خرید و فروشش هست درسته؟

و این که کم ترین مقدار بخوام بار اول سرمایه بزارم چقدر هست؟