2777
2789
عنوان

سن ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 120 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جملتون اینجوری بود در ضمن فک کنم کسی که یه دختر ۱۸ ساله رو وسیله ای برای رفع نیازش ببینه منحرف تره

البته شاید شما 18 سالگی خیلی درکتون بالا نبوده ولی دخترای الان از 12 سالگی دوس پسر دارن

عشقو که الان دارم میکنم    

من نمدونم از چه شخصیتی و چه خانوده هستید

حتی اطمینان به دختر یا پسر بودنتونم ندارم

اما با توجه به همع این گفته ها فقط این رو فهمیدم

سن کم  اوج خامی و جوونی  و بدتر ازاین  توی این موقع از زندگی   با یه الگوی نامناسب  و طرز فکر غلط

امیدوارم خدا راه راست و به سوی شما کج کنه😐🤦🏻

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
منم امیدوارم ذهنتون مثل بقیه کاربرا انقدر منحرف نباشه که تا اسم عشق و حال میاد به س ک س فکر میکنن.شا ...

من اصلا راجب حرفتون بحث نکردم

لازمم نبود حرفتون رو اینجا ترجمه کنید واسه من

پاک کنید این پست زشتو  تا گزارش نخوردی

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
البته شاید شما 18 سالگی خیلی درکتون بالا نبوده ولی دخترای الان از 12 سالگی دوس پسر دارن

خب الان دوست پسر دختر 12 ساله ینی درک بالا و فهمش؟  اوه چقد خانم شده و بزرگ شده که دوس پسر داره

ببخشید  از همه اونایی که شاید تو این سن.... 

اما من بیشتر اونایی که میبینم تاکید میکنم بیشترشون نه همشون  نشونه بی درکی و بی عقلی خونوادشه  نه بادرکی دختر

خب الان دوست پسر دختر 12 ساله ینی درک بالا و فهمش؟  اوه چقد خانم شده و بزرگ شده که دوس پسر داره ...

ببین هیچ وقت دوران جوانی خودتونو با جوونای الان مقایسه نکنید.هر نسلی یه دیدگاهی داره و یه تغیر بزرگ نسبت به نسل قبل میکنه.الان یه بچه 8 ساله از لحاظ کامپیوتر 10تا مثل من و شما رو میزاره زیر بغلش

ببین هیچ وقت دوران جوانی خودتونو با جوونای الان مقایسه نکنید.هر نسلی یه دیدگاهی داره و یه تغیر بزرگ ...

اتفاقا من خودم یه جوون حال حاضر هستم😊

و به دلیل رفت و امد زیاد با دختر های تقریبا همسن زن برادرتون

خوب میدونم طرز فکرشون  و اینم میدونم به هیچ عنوان به بلوغ کامل فکری نرسیدن

از لحاظ کامپیوتر ینی چی؟   خب مشخصه باید از لحاظ تکنولوژی از نسل قبلش بهتر بفهمه این یه چیز عادیه    و هرگز نمیتونه نشانگر بلوغ فکری و ذهنیش در رابطه با ازدواج باشه

فکر نمیکنید مثال کاملا مسخره ای زدید