2777
2789
عنوان

سن ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 120 پست
اسم شوهر دختر خاله من مهرانه

یعنی اسم شوهر دختر خالتون رو بلدین؟

پس چرا من اسم دختر خاله هامو نمیدونم 😑

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اقا اگه دوست داشتین جواب بدین  میشه بپرسم چرا همچین تصمیمی دارین ؟؟واقعاا عجیبه  تاپیک د ...

راستش پدر و عموهای ما تو همون سن کم(16 و 17)ازدواج کردن و نسبت به سن واقعیشون خیلی پیر و شکسته شدن ولی داداشام پسر عموهام و... اکثرا بالای 30 و 35 ازدواج کردن بخاطر همین جوون نشون میدن.

سخت در اشتباهی خیلی از زنا هستن اونا خونه خراب کن هستن چقد دلت سیاه شما

راستش تا حالا هر چی زن دیدم خونه بساز بودن. از صبح تا 6 توی مترو رفت و آمد میکنن و شب هم میرسن خونه کارمیکنن. 

کاش بد دل بودم. اما متاسفانه جامعه اینجوریه. اینجا سر کارم می بینم مردها اکثرها قبل از رسیدن خونه سر راه با یکی دیگه قرار دارن . قرار کافی شاپ. پارک. سینما و هزارتا چیز دیگه. 

چون من باهاشون خیلی صمیمیم شما رو نمیدونم😐

چه باحال 👌

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
اگه بخواد خیانت کنه جاش راحت پر میشه

و معنی این جملتون ینی

تو این زندگی عشقی نیست

دختر یه مرد مسن پولدار برای رفع خواسته هاش 

و مرد هم با یه دختر جوون و بچه  واسه رفع نیازاش

جوری که با رفتنش جاشو راحت با یکی دیگه پر میکنه

هنوز کم سنی هستید   بهتره برادرتونو الگو قرار ندید

با عشق زندگی کنید  بزارید اونم با عشق کنارتون باشه    نه یه دختر کم سن که اوج بلوغشه  اهن پرست  کاغذ پرست😊

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
یعنی اسم شوهر دختر خالتون رو بلدین؟ پس چرا من اسم دختر خاله هامو نمیدونم 😑

خوش به حال دختر خاله هاتون 😂

اخه پسر خاله ها همیشه دختر خاله هاشونو اذیت میکننو سر به سرشون میذارن

خوش به حال دختر خاله هاتون 😂 اخه پسر خاله ها همیشه دختر خاله هاشونو اذیت میکننو سر به سرشون میذارن

معتقدم آدم تو فامیل باید خیلی سنگین باشه.

ولی خب اکثرا کوچیکن.

ی خالم تازه چهار قلو به دنیا اورده