2777
2789
عنوان

سن ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 120 پست
ی زن ۱۵ سال از خودتون کوچیکتر احساسات و اخلاقش ک مث شما نیس اینه ک میگم اشتباهه

نه ممکنه باهم خوشبخت بشن ربطی نداره به سن

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من 45 سالشه یه زن 18 ساله گرفته بود الان دوساله سر خونه زندگیشونن با خوبی و خوشی

😵

جای دخترش بوده     میخواسته بچه بزرگ کنه؟ 

حالا موندم چرا با این سن هاشون  تمایل به دخترای جوون دارن    حال ادم به هم میخوره خیلی ببخشیدا     

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
نه ممکنه باهم خوشبخت بشن ربطی نداره به سن

با باباش؟😂 چی بگم والا شاید هستن دخترایی ک برا پول ازینکارا بکنن😕

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
پول همه چیو درس میکنه

دختری ک برا پول بخوادت ....☺☺

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
با باباش؟😂 چی بگم والا شاید هستن دخترایی ک برا پول ازینکارا بکنن😕

عشق هم هستش فقط پول نیست

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
پول همه چیو درس میکنه

اره پول همه چیو درست میکنه

مخصوصا خیانت دختره رو

چون چند سال دیگه دلش نمیخواد با که پیر مرد وقتشو بگذرونه

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞