2777
2789
عنوان

سن ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 120 پست
به نظر من اینطوره. به نظر شما چطوره؟ 

به نظر من همه جور هستن با شخصیت های متفاوت

مث ما    زنا هم همه مثل هم نیستن  هستن؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من هم مسخره است که مردها همه زنها رو دوست دارن به غیر از زن خودشون. و کلی هم بوالهوس هستن. کا ...

اصلا هم اینطور نیست. تر و خشک رو باهم نسوزون. مردهای خوب هم کم نیستن که وفادار هستن

چه خبر ترشی بندازیم پس

اصلا صحبتتون جایز نیست .

ب نظر من دختر تا نتونه خودش امکانات زندگیش ازجمله شغل مناسب در آمد کافی خونه ماشین و... به اضافه آمادگی روحی کامل برای ازدواج رو نداشته باشه به هیچ وجه نباید ازدواج کنه

و روی صحبتمم با اوناییه که میگن شاید دختر ۱۵,۱۶ ساله عقل و شعورش برسه و بتونه زندگی رو اداره کنه

من به عنوان یه دختر ۱۶ ساله میگم که هرچقدرم ک فهم و شعور برسه  و بشه زندگی رو اداره کرد

قطعااا یه دختر ۳۰ ساله تجربش خیلییی بیشتره و پخته تر هست و میتونه زندگی رو به راحتی جمع کنه

یه زن از یه مرد چی میخواد؟پول.اخلاق.خانواده.خوشتیپی که خدا رو شکر همه رو دارم.فقط نمیدونم تا اون موق ...

برادر شوهر دوستم با ۴۱ سال سن با خانومی با ۲۳ سال سن ازدواج کرد ، همه ی این شرایط رو هم داشت اما بعد دوسال جدا شدن ، چون علایق سنیشون متفاوت بود و هر رنج سنی مقتضیات خاص خودشو داره 

( متاسفانه جفتشون دیر متوجه این موضوع شده بودن )

ممکنه استثنا وجود داشته باشه اما در مورد اونا نمیشه نظری داد که به تعداد زیادی بسط داده بشه 

برادر شوهر دوستم با ۴۱ سال سن با خانومی با ۲۳ سال سن ازدواج کرد ، همه ی این شرایط رو هم داشت اما بعد ...

داداش من 45 سالشه یه زن 18 ساله گرفته بود الان دوساله سر خونه زندگیشونن با خوبی و خوشی

پسرتا۳۵

دخترتا۲۵

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
یه زن از یه مرد چی میخواد؟پول.اخلاق.خانواده.خوشتیپی که خدا رو شکر همه رو دارم.فقط نمیدونم تا اون موق ...

ی زن ۱۵ سال از خودتون کوچیکتر احساسات و اخلاقش ک مث شما نیس اینه ک میگم اشتباهه

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم