2777
2789
عنوان

دیشب بامیه درس کردیم نرم شده😕

3449 بازدید | 15 پست

یعنی چرا نرم بود؟

طعمش خوب بود

از  ظرف روغن ی راست ریختیم تو شهد...بخاطر اینه شاید؟

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبلن درست اینطوری شد. ایندفعه به شهدش گلوکز اضافه کردم عالی شد. فک نمیکردم اینقد تاثیر داشته باشه. در ضمن این دفعه به جای کره دوقاشق روغن جامد اضافه کردم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

شربتش داغ نبوده.چون برعکس زولبیا هست.زولبیا باید شربتش داغ باشه که بریزی توش اما بامیه شربتش سرد

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...
منم قبلن درست اینطوری شد. ایندفعه به شهدش گلوکز اضافه کردم عالی شد. فک نمیکردم اینقد تاثیر داشته باش ...

ما هم گلوکز ریختیم..

شربتش داغ نبوده.چون برعکس زولبیا هست.زولبیا باید شربتش داغ باشه که بریزی توش اما بامیه شربتش سرد

ی ساعت قبل خمیر شربت درس کردیم گذاشتیم کنار

ما هم گلوکز ریختیم..

عع چرا نرم شده پس🤔🤔🤔دستورتو بگو لابد ایراد داشته. من دیروز درست کردم خیلی خوب شد ک

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
عع چرا نرم شده پس🤔🤔🤔دستورتو بگو لابد ایراد داشته. من دیروز درست کردم خیلی خوب شد ک

شهدش خیلی غلیظ نبود بجای یه لیوان دو لیوان اب ریختیم

از ظرف روغنم ی راست ریختیم تو شهد یکم چرخوندیم اوردیم بیرون

گلوکز هم دیدیم شهد ابکیه دو‌قاشق ریختیم😬

شهدش خیلی غلیظ نبود بجای یه لیوان دو لیوان اب ریختیم از ظرف روغنم ی راست ریختیم تو شهد یکم چرخوندیم ...

به خاطر این بود ک آب زیاد ریختین. من برای یک و نیم لیوان شکر یه لیوان ریختم و یه قاشق گلوکز. ک باید آب کمتر هم میریختم. این دفعه اگ درست کنم دولیوان شکر میریزم و یه لیوان آب. چون بزور رسید به همه بامیه هام