2777
2789
بخدا من قصدم ازار دیگران نیست و اینکه بترسونمشون..خودم ترسیدم تو سایت راجب ستاره طارق گفتن..خاستم مط ...

ولی ناخواسته خیلیا رو ترسوندی😑

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم...ناگهان دل داد زد: دیوااااانه من می بینمش...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم بچه‌کوچیک دارم..مثل بید میلرزم...ترسو‌همینایی ک اینارو گذاشتن تاپیک ب جون من انداختن و از بی ...

https://www.hawzahnews.com/news/890407/نقدی-بر-ادعای-برخورد-شهاب-سنگ-به-زمین-در-سال-۱۳۹۹

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم...ناگهان دل داد زد: دیوااااانه من می بینمش...
تو رو خدا ما چه جور مسلمونایی هستیم که در مورد کتاب خودمون اطلاعات نداریم

گزارش بزنین ...هر کار میکنین بکنین...خدا بدونه من قصدم رعب و‌وحشت نیس...خودم ترسیدم از تاپیکا 

واقعا میشه؟ یعنی خدا ازمون میگذره و اون اتفاق نیوفته

ان شاءالله دوست عزیز حتی امکان داره تو علائم حتمی ظهور هم خدا بهمون رحم کنه و بداء ایجاد بشه چه برسه به این علامتها اصلا نگران نباشید پیامبرمون راهش هم گفته لباس زیاد بپوشید در حالت سجده قرار بگیرید گوشهاتون رو بگیرید و ذکر بگید ان شاءالله خدا خودش این بلایا رو از سرمون برداره و ظهور آقامون رو برسونه🙏

ان شاءالله دوست عزیز حتی امکان داره تو علائم حتمی ظهور هم خدا بهمون رحم کنه و بداء ایجاد بشه چه برسه ...

الهی امین...خدا کنه بدون اینهمه عذاب اقامون برسه...مثل پلک برهم زدن ...اونجور ک گفته شده ترس ب دل ادم میوفته

الهی امین...خدا کنه بدون اینهمه عذاب اقامون برسه...مثل پلک برهم زدن ...اونجور ک گفته شده ترس ب دل اد ...

ذکر بگو آیت الکرسی بخون ماه رمضانه قرآن بخون ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده ولی به این فکر کن که خدا بده بندش رو نمی خواد و هر اتفاقی برامون بیافته مطمئنا به صلاحمون هست

هیچی نمیشه من مرده شما زنده درسته مامور ناسا نیستم ولی مطمینم اتفاقی نمیفته اگه افتاد من ازخدا مه گورم واززمین گم کنم انقدر استرس برام زهره   هرروز میبینم بمیرم راحت مبشم 

بخدا من قصدم ازار دیگران نیست و اینکه بترسونمشون..خودم ترسیدم تو سایت راجب ستاره طارق گفتن..خاستم مط ...

طارق برا قیامه ثانیا مطالب سایت و گوگل که نشد منبع منم خوندم ترسیدم قرار نیست هرچی تو نت خوندیم درست باشه طارق یا هر نشونه ای که مربوط به ظهور و قیامت باشه باید سندیت داشته و از جای معتبر باشه نه نت و ....

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
ذکر بگو آیت الکرسی بخون ماه رمضانه قرآن بخون ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده ولی به این فکر کن که خد ...

عزیزم طارق برای ظهوره ؟ یعنی اگه این نشونه نشه امام زمان نمیاد؟طبق اینکه همه میگن ظهور نزدیکه ترس افتاد ب دلم..نه بخاطر اومدن اقامون بخاطر این‌حوادث وحشتناک

هیچی نمیشه من مرده شما زنده درسته مامور ناسا نیستم ولی مطمینم اتفاقی نمیفته اگه افتاد من ازخدا مه گو ...

بخدا من تنگی نفس دارم از سرشب ک تاپیک زدن خودم نفسم نمیاد..شرمنده من قصد استرس دادن نداشتم بخدا

بخدا من تنگی نفس دارم از سرشب ک تاپیک زدن خودم نفسم نمیاد..شرمنده من قصد استرس دادن نداشتم بخدا

نه عزیزم استرس نگرفتم کلا من سر یه چیزایی تو زندگیم استرس دارم نه براشهاب سنگ گفتم که بیاد بکشه راحتمون میکنه باور کن به این نتیجه رسیدم مرگ سخت تره تا زندگی  کردن با این که گناهام زیاده و میدونم عداب میکشم 

خدا خودش به همه ارامش بده 

عزیزم طارق برای ظهوره ؟ یعنی اگه این نشونه نشه امام زمان نمیاد؟طبق اینکه همه میگن ظهور نزدیکه ترس اف ...

یکی از علائمی که ذکر شده اما حتمی نیستش حتی تو علائم حتمی هم ممکنه بدا ایجاد بشه یکیش مثل جنگ و خونریزی قبل از ظهور ممکنه خدا به خاطر دعاهامون ما رو در امان نگه داره