2777
2789
امشب قراره شهاب سنگ ۴ کیلومتری که منتظرش بودیم از کنار زمین رد بشه ، ناسا گفته به زمین برخورد نمیکنه ...

امشب که تموم شد دوساعت مونده 😂😂😂😂

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

تو بگیر بخواب اومد خبرت میکنیم

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

☄️یک سیارک ۴ کیلومتری در حال نزدیک شدن به زمین است

سیارک ۵۲۷۶۸ (۱۹۹۸ OR۲) که در سال ۱۹۹۸ توسط اخترشناسان رصد شد چهارشنبه این هفته از کنار زمین عبور خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، سیارک مذکور ساعت ۱۴:۲۶ روز ۲۹ آوریل
(۱۰ اردیبهشت) به وقت ایران در فاصله سه میلیون و ۹۰۸ هزار و ۷۹۱ مایلی و با سرعت ۱۹ هزار و ۴۶۱ مایل بر ساعت از کنار زمین عبور خواهد کرد.این فاصله تقریبا ۱۶ برابر فاصله زمین تا ماه است
بنابراین خطری متوجه کره زمین نیست

بنا بر گفته دانشمندان این سیارک تقریبا بین دو تا چهار کیلومتر قطر دارد و هر ۴.۱ ساعت یک بار می‌چرخد. نکته جالب درباره سیارک مذکور این است که در تصویری که از این سیارک منتشر شده به نظر می‌رسد این سیارک همانند انسان‌ها در این زمان(شیوع ویروس کرونا) ماسک به صورت دارد!/ایسنا

تصویر بالا توسط "رصدخانه آرسیبو"(Arecibo Observatory) در پورتوریکو ثبت شده است.

“ساری ایران”
✅بزرگ‌ترین کانال ســاری🔻

خدایا منو گاو کن🙄 خواهش میکنم🙄 بچه ها😭😭😭😭😭 من اشتباهی افتادم اینجا  راه خروجی کدوم و ...

➡️↘️⬇️↙️⬅️↖️↕️↗️⬆️↔️↩↪⤴️⤵️🔃🔄🔜

از آدم دروغگو نپرس چرا دروغ گفته ....چون با یه دروغ دیگه قانعت میکنه....😉😊

اینقدر که اینجا شهاب سنگ دیدم تو آسمون ندیدم😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
☄️یک سیارک ۴ کیلومتری در حال نزدیک شدن به زمین است سیارک ۵۲۷۶۸ (۱۹۹۸ OR۲) که در سال ۱۹۹۸ توسط اخترش ...

این پیام منو دست به دست کنین انقدر تاپیک شهاب سنگ نزنن

فکر کنم همه نی نی سایتیا تاپیک شهاب سنگ زدن فقط من نزدم 

بزارین برم منم بزنم😶🙄😑

☄️یک سیارک ۴ کیلومتری در حال نزدیک شدن به زمین است سیارک ۵۲۷۶۸ (۱۹۹۸ OR۲) که در سال ۱۹۹۸ توسط اخترش ...

حالا به دور  از شوخی کی  قراره رد بشه بریم ببینیم  حداقل ، زیبایی خودشو داره 

شیر علی نباشه جا شهاب

اگه از شانس منه که یچیزی بدتر از اون میشه 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️