2777
2789

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅واییییی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بسه دیگه لنتیا 😆😆😆 چه خبرتونه چه خبرتونهههههه بعد هم اینکه چقدر دنیا دوستین کافرا 🙄😀 آخه این دنیا چی داره دیر یا زود باید بار و بندیل ببندین برین یه جای بهتر 😁😂 به قول سقراط آدم چیزی رو که هیچ اطلاعی ازش نداره برای چی باید ازش بترسه مرگ هم همینطوره وقتی شما هیچ اطلاعی ازش ندارین واسه چی میترسین؟ تازه مرگ با شهاب سنگ راحت ترین نوع مرگه یهو همه میریم اون دنیا 😁😂

پ.ن: قرار نیست به زمین بخوره😑 بسه دیگه !😕🙂

قشنگ دارم بالا میارم

شهاب سنگ از این حجم ترسید ب جان خودم بکشین بیرون بندع خدا الان گورشو گم میکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هر تاپیکی میخونم اسم شهاب سنگ توشه بابا اروم باشید اوه چیزی نیس که😒حالا نکنه واقعن بخوره به زمین😐

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

راااست میگی...بسه دیگه...یه نفر یاد همه انداخت الان هنه هوورررررهههه کش دارن پست شهاب سنگ میزارن...

دوستان اگ خورد فردا همدیگ رو میبینیم فقط اسامی کارریتونو یادتون باشه ک با این اسامی همو میشناسیم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اتفاقا همین الان به خونه ما خورد

نصف خونمون رو با خودش برد  

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!