2777
2789
عنوان

حس خوبیه ❤💖😍

158 بازدید | 25 پست

خونمو شستم بعضی وسایلامو هم چیدم. اگه خدا بخواد برج 8 عروسیمه. و میرم خونم. خیلی حس خوبی بود...😍❤  این حالو برای همه مجردا آرزو میکنم

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم همیشه تاپیکت راجع ب خوشبختیت باشه و نیاد روزی ک یه درصد از اتفاقای بد  بگی😍❤

عزیزدلمی. ممنونم ازت😍

همسرم زودتر میره خونه.

خوشبخت شی گلم 

خوبه اجازه میدی بره 🤣من ک میگم وای کثیف میشه نروو

ما هنوز وسایلامونو نچیدیم همشو جمع کردم تو اتاق خواب

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خوشبخت شی گلم  خوبه اجازه میدی بره 🤣من ک میگم وای کثیف میشه نروو  ما هنوز وسایلامونو نچ ...

قربونت برم بهاری جون. چون کار همسرم عسلویه هست دوهفته کاره دوهفته استراحت. بعد چون خونه مادرشوهرم کوچیکه و شلوغه. همسرم بیشتر میاد خونه خودش. البته ماهم تمام وسابلو هنوز نچیدیم. گرفتار کاغذ دیواری اتاقا و پارکت هستیم فعلا

قربونت برم بهاری جون. چون کار همسرم عسلویه هست دوهفته کاره دوهفته استراحت. بعد چون خونه مادرشوهرم کو ...

اره بنظرم همشو نچین .. الان من یدونه فرش مادرشوهرم داده چندتیکه ظرفم از خونه اوردم اینارو مصرف میکنم چون ما رسم جهاز دیدنی داریم میگم تا اون موقع کثیف نشن

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞