2777
2789

اگه مردی ورزشکار نباشه ۳۳ ساله هم باشه اگه بدنسازی رو شروع کنه تواین سن اولین بار با تغذیه خوب بدنش میتونه حجیم بشه ؟ ؟؟؟  البته بدون دارو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

۳۳ سال سنی نیست ک 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
2804

بستگی به ساختار بدنش داره که مثلا مزومورف ، اکتومورف یا... باشه با تغذیه صحیح فرم و شکل میگیره ولی مکمل تاثیرشو بیشتر میکنه هرچند مکمل نیاز ورزشکاره 

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
2805
غذا بخوره سر دوماه قشنگ رو میاد، پروتئین باید زیاد بخوره و سیب زمینی خود مربی بهش میگه

والله همسر من غذاش خوبه خیلی هم اشتهاش خوبه ولی ۴ کیلو تا ایده آل بی ام آیش کم داره

امیدوارم به اینده  
غذا بخوره سر دوماه قشنگ رو میاد، پروتئین باید زیاد بخوره و سیب زمینی خود مربی بهش میگه

ینی پس اشتباهه ک میگن تو۳۳سال امکان این نیس ک حجم بگیره؟!جسارتا ببخشید شما خودتون مربی هستین؟؟

2801